Ingezonden persbericht

ADP biedt online HR-toolkit aan

Rotterdam, 26 februari 2009 - Klanten van ADP Nederland kunnen voortaan op de klantenportal ADP Online ruim tweehonderd nuttige modellen en checklists downloaden. Zo zijn er standaardbrieven, documenten en contracten te vinden. De site wordt daarnaast doorlopend up-to-date gehouden met het laatste HR-vaknieuws.

Op ADP Online zijn documenten te downloaden voor zaken als arbeidsovereenkomsten en cao's, aanstellingen, verzuim, personeels- en salarisadministratie, personeelsbeleid, wet- en regelgeving, opleiding en training, belonen en arbeidsvoorwaarden en einde dienstverband. Naast diverse modelbrieven en modelovereenkomsten, beschikt de bezoeker ook snel en gemakkelijk over handige stappenplannen en checklists. Handig voor wie wil weten wat nodig is om een arbeidscontract te verlengen of te beëindigen, of de arbozorg goed te regelen.

"Met name binnen het MKB zien we dat er behoefte is aan dit soort handige tools," zegt Hein Brockhoff, Algemeen Directeur van ADP Nederland. "Met deze extra content bieden we onze klanten een 'HR-toolkit' aan, die veel tijd kan besparen. Het is een goed voorbeeld van 'outservice', ons beleid om outsourcing van HR-diensten met service te combineren. Een abonnement op dergelijke handige documenten kost normaal gesproken ruim 500 euro. Wij bieden die service 'inclusief' aan onze klanten."

Screenshots

U kunt deze en andere screenshots downloaden door op deze link te klikken.

ADP Nederland

1,2 miljoen werknemers in Nederland krijgen iedere maand hun loonstrook van ADP Nederland BV. Hun aantal stijgt ieder jaar. ADP groeit namelijk gestaag en kent steeds meer grote organisaties als klant. ADP Nederland ontwikkelt al 50 jaar systemen en services voor salaris-, benefits- en personeelsadministraties en verzorgt de verwerking daarvan in het eigen, uitstekend beveiligde, computercentrum. In Nederland is ADP is één van de grootste spelers in deze sector. Wereldwijd is ADP marktleider. ADP, gevestigd in Rotterdam en Capelle aan den IJssel, heeft circa. 550 medewerkers in dienst en had in 2007 (boekjaar 2008) een omzet van 79 miljoen euro. ADP beschikt over de (SAS70) type 2-mededeling, onontbeerlijk voor bedrijven die willen voldoen aan de Sarbanes-Oxley-wetgeving. ADP heeft daarnaast een triple A rating. Meer informatie staat op www.adp.nl



Ingezonden persbericht