Jubilerende MOTORbeurs Utrecht pakt stevig uit

Persbericht

Utrecht, 30 oktober 2008
Zilveren editie zal overal 'motor' ademen

Motorrijdend Nederland zal het met stip in de agenda zetten: de fantastische feesteditie van MOTORbeurs Utrecht in 2009. Want 's lands grootste motormanifestatie viert volgend jaar het 25 jarig bestaan en pakt stevig uit; alles op en rond de beursvloer zal 'motor' ademen. De totale beursoppervlakte beslaat ruim 55.000 m², waarvan een extra groot aanbod van maar liefst 10.000 m² aan motornieuws. De zilveren editie wordt verrijkt met een zeer brede presentatie van de nieuwe modellen van diverse merken. Daarnaast vele festiviteiten en een nostalgische terugblik op een kwart eeuw motorrijden in de lage landen. De data van de vier machtige motordagen zijn van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart 2009.De motorimporteurs, die zo goed als allemaal aanwezig zijn, met dit jaar als nieuwe deelnemer het Amerikaanse merk Buell, zullen in een gezamenlijke hal acte de présence geven met de introducties van 2009. Naast Buell presenteren zich BMW, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Yamaha, Hyosung en de Italiaanse merken Ducati, Moto Guzzi en Aprilia. Veel bezoekers zullen zich in de motorbladen al aan de nieuwste motorfietsen hebben verlekkerd, maar MOTORbeurs Utrecht is de enige locatie in Nederland waar de modellen van 2009 allemaal onder één dak bijeen worden gebracht.

Bron van motorinformatieMOTORbeurs Utrecht is een bron van motorinformatie voor de actieve, maar absoluut ook voor toekomstige motorrijders en heropstappers. Alle professionals staan hier bij elkaar, brengen alle voordelen en het plezier van motorrijden onder de aandacht en: vragen staat vrij. Bezoekers die zich serieus op de aanschaf van een motor oriënteren kunnen het uitgebreide aanbod op de beurs met eigen ogen bekijken, het stuur, de handels, pedalen en zithouding testen en de juiste keuze bepalen.

Try the BikeNog geen ervaring met motorrijden? Met het opstapprogramma Try the Bike van BOVAG kunnen toekomstige motorrijders op een volwaardige motor plaatsnemen en aan den lijve ervaren hoe een motor reageert. Uiteraard in beschermende kleding en onder deskundige begeleiding van ervaren instructeurs. Ook voor vragen op het gebied van verzekeringen, reizen, trainingen, circuitdagen, onderhoud en nog veel meer zijn de motorliefhebbers op MOTORbeurs Utrecht 2009 aan het goede adres. Voor meer informatie: www.motorbeursutrecht.nl

Noot voor de redactie (

VNU Exhibitions