Ingezonden persbericht


Seminar SCOPE Analytical - 26 februari 2009 in Hoofddorp

De nieuwe management-tool van SCOPE zet alle feiten op een rij...

Het nemen van de juiste beslissingen in een zo kort mogelijke tijd is een vereiste geworden voor iedere manager in de hedendaagse economie. Managementinformatie en -rapportages dienen als een essentiële ondersteuning in dit beslissingsproces.

Op donderdag 26 bebruari a.s. presenteert SCOPE het nieuwste product op het gebied van managementinformatie en -rapportages: SCOPE Analytical.

Met behulp van SCOPE Analytical kan men eenvoudig managementrapportages opstellen, waarna de rapportages vervolgens in zowel vaste (browser), als variabele (Excel of Powerpoint) vorm kunnen worden gegenereerd. Verder kunnen er onder andere statistieken op bijvoorbeeld het gebied van marketingacties, tijdsverantwoording en offertes worden opgevraagd. Door het diverse aanbod aan rapportages is SCOPE Analytical een interessante module voor diverse branches. Bij de ontwikkeling is er veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. SCOPE Analytical laat gebruikers niet zoeken naar informatie, maar reikt het juist aan.

Het seminar start om 14.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten met een borrel.

Meer informatie
SCOPE marketing technology b.v.:
Jeroen Hendriks, 023-5179200 of j.hendriks@scope.nl

Over SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software. Sinds 1987 is SCOPE actief in het ontwikkelen en verkopen van systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Daarnaast verzorgt SCOPE ook de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Gebruikers van SCOPE CRM behoren tot de top van de Nederlandse markt en zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Met branchespecifieke oplossingen heeft SCOPE inmiddels een bestand weten op te bouwen van ruim 8000 eindgebruikers.

© 2009 SCOPE marketing technology b.v. - Alle rechten voorbehouden