ICT Automatisering NV

Relatiedag Veevoedingbedrijven (26 maart)

02/24/2009

Veel voedingbedrijven zijn voortdurend bezig met het realiseren van verbeteringen in het productieproces. Standaardiseren, mechaniseren en automatiseren is noodzakelijk. Het succesvol invoeren van productieautomatisering heeft zo zijn uitdagingen. Daarom organisatie ICT Procos (onze Manufacturing branche van ICT Solutions) speciaal voor de veevoedingbedrijven een themadag over MES (Manufacturing Execution System), oftewel het automatiseren van productieprocessen.

Bij deze nodigen wij u van harte uit om donderdadg 26 maart a.s. op ons ICT kantoor in Deventer van de partij te zijn. In bijgaande PDF treft u het volledige programma aan. U kunt zich aanmelden door een email te sturen aan arina.rengelink@ict.nl.

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen!

VeeVoederDagICT2009.jpg


* Recent

* Archief


* Profiel

* De organisatie

* Branches

* ICT Financieel

* ICT Nieuws

* ICT Informatie

* Werken bij ICT

ICT Advanced Thinking Logo ICT automatisering N.V.
* Britse flag

* Duitse flag

* vergrootglas

* enveloppe

* huis

ICT AUTOMATISERING IS MET 1000 MEDEWERKERS EN VESTIGINGEN IN NEDERLAND, DUITSLAND EN POLEN DE GROOTSTE BEURSGENOTEERDE TECHNISCHE SOFTWAREONTWIKKELAAR VAN NEDERLAND. ONZE VIER DIVISIES ICT EMBEDDED, ICT SOLUTIONS, ICT CONSULTANCY EN ICT DUITSLAND ZIJN ACTIEF OP HET GEBIED VAN EMBEDDED SOFTWARE ONTWIKKELING, TECHNISCHE EN INDUSTRIËLE AUTOMATISERING EN CONSULTANCY.

Disclaimer - Privacy - Algemene Leveringsvoorwaarden