( BW)(NETVIEWER-AG) Netviewer AG: Online vergaderingen nu gratis

KARLSRUHE, Duitsland--(BUSINESS WIRE)--Feb 26, 2009-- De Netviewer Web conferentie-oplossing nu gratis beschikbaar voor particuliere gebruikers

Steeds meer mensen ontdekken de waarde van Web-conferenties als een snelle en practische manier voor de samenwerking over grote afstanden. De Duitse Netviewer AG moedigt deze trend aan door haar particuliere gebruikers de mogelijkheid te geven voordeel te trekken van haar gratis Webconferentie-software. Het aanbod gaat onmiddellijk van kracht. Gebruikers kunnen het volledige functionele programma verkrijgen door dit te downloaden van www.netviewer.com. Tot vier mensen kunnen samen documenten zien en opmaken over grote afstanden. De software is ideaal voor het houden van vergaderingen en verlenen van ondersteuning. De vrije versie is beperkt tot particulier gebruik.

De mogelijkheid om spontaan samen te werken is één van de redenen waarom Web-vergaderingen zo populair zijn. De initiatiefnemer van een vergadering stuurt een uitnodiging per e-mail naar andere deelnemers. De deelnemers klikken simpelweg op een link in de uitnodiging en enkele seconden later kunnen zij het scherm van de andere persoon zien. Het is niet nodig om de software te installeren. Tijdens een Webconferentie kunnen alle deelnemers samen documenten, tabellen en presentaties zien en opmaken. Door de "Direction of viewing" (Richting van weergave) te wijzigen, kan iedere deelnemer een discussie voeren door bestanden te delen die zich op zijn of haar computer bevinden. Met functies zoals "Remote Control" kunnen deelnemers wijzigingen op de computer van de andere persoon aanbrengen. Op deze manier kunnen gebruikers elkaar snel hulp bieden bij het oplossen van technische problemen.

"Met Webconferenties kunt u beslissingen op korte termijn nemen, waardevolle tijd uitsparen, en de efficiëntie in belangrijke mate vergroten, waar uw partners zich ook in de wereld bevinden," zo legt Dr. Andreas Schweinbenz, oprichter en CEO van Netviewer uit. Volgens Dr. Schweinbenz, door het gratis verstrekken van Netviewer Meet zullen mensen zich steeds meer bewust worden van deze software: “We vertrouwen erop dat veel gebruikers de voordelen van Webconferenties zullen erkennen en een vergunning voor zakelijke doeleinden kopen." Netviewer solutions Meet, Support, en Remote zijn beschikbaar voor een startprijs van 29,90 € per maand. Met deze programma's kunnen kleine en grote bedrijven op eenvoudige manier samenwerken met werknemers, verkopers en partners die zich op verschillende locaties bevinden, zodat zij tijd kunnen uitsparen en reiskosten verminderen.

Extra links:

Webconferentie: http://en.wikipedia.org/wiki/Web_conferencing

Prijzen voor commercieel gebruik van Netviewer: http://www.netviewer.net/produkte/produktueberblick/

Over Netviewer:

Netviewer AG (www.netviewer.com) is de toonaangevende fabrikant en verstrekker van Webconferentie-oplossingen. Opgericht in 2001 in Karlsruhe, Duitsland, geeft het bedrijf vandaag de dag werk aan meer dan 200 mensen op zeven locaties in de wereld. Netviewer biedt Internetgebruikers een live weergave van het scherm van een partner waardoor tekstdocumenten, spreadsheets, grafieken en andere documenten samen besproken en opgemaakt kunnen worden. Visuele real-time communicatie over Internet bespaart in belangrijke mate reistijd en kosten, waarbij productiviteit verhoogd wordt.

Meer dan 15.000 ondernemingen en middelgrote bedrijven in 55 landen maken gebruik van Netviewer software, inclusief Bayer, BMW, Deutsche Post, Ernst & Young, SAP, Siemens, en Swisscom. Het bedrijf is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland en heeft dochtermaatschappijen in Zwitserland, Frankrijk, Engeland, Nederland, Oostenrijk en Zweden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:

Netviewer AG
Dunja Riehemann
Tel.: +49 (0)721-35 44 99-114
E-mail: presse@netviewer.de
www.netviewer.com
of
Storymaker Agentur für Public Relations GmbH
Katrin Renner
Tel.: +49 (0)7071-93872-28
E-mail: k.renner@storymaker.de