TROS

Hilversum, 03-02-2009
Afdeling Marketing & Communicatie

Televisie
DE DIK VOORMEKAAR SHOW
Vanaf vrijdag 27 februari
21.15 uur - Nederland 1

'DE BALLETJES VAN DE KONINGIN' ONGEKEND POPULAIR

Het carnavalsnummer 'De balletjes van de koningin' van André van Duin is ongekend populair. Niet alleen wordt het veelvuldig gedraaid op de diverse radiozenders, ook op internet weet de liefhebber 'm feilloos te vinden. Het nummer is al ruim 150.000 keer bekeken. De clip is via www.sterren.nl 15.000 keer bekeken, wat een verdrievoudiging van het aantal bezoekers betekent. Op www.tros.nl hebben 65.000 mensen het nummer gezien. En op YouTube is het helemaal een grote hit. Daar hebben bijna 75.000 mensen genoten van de nieuwste carnavalskraker van Van Duin.

André van Duin heeft 'De balletjes van de koningin' gemaakt als opwarmertje voor de start van het nieuwe TROS-programma DE DIK VOORMEKAAR SHOW dat vrijdag 27 februari begint om 21.15 uur op Nederland 1.

André laat zien dat hij een ware clipkunstenaar is door zichzelf meerdere rollen aan te meten. Hij verplaatst zich in de rol van zowel de koningin als haar dienstbare lakei. Dit alles in het decor van een prachtige paleiszaal, omringd door tientallen hofdames en -heren.

'De balletjes van de koningin' is niet te koop in de winkel, maar te bekijken en beluisteren via sterren.nl. Het digitale themakanaal van de TROS staat vanaf vrijdag 20 februari helemaal in het teken van carnaval, met onder meer live-verslagen van optochten in Brabant en Limburg, een sterren.nl-carnavalsconcert en uiteraard veel carnavalsclips.