De Beamax plafond-inbouw oplossing biedt een evenwicht tussen een thuisbioscoop van hoge kwaliteit en flexibel gebruik van ruimte

03/03/2009 17:08

BEAMAX bvba

De specialist in projectieschermen Beamax heeft het gemotoriseerde M-Tensioned plafond-inbouw projectiescherm aangekondigd, een innovatieve oplossing, waarmee klanten een spanscherm in huis halen met een volledig vlak projectiedoek, dat in het plafond verdwijnt zodra het niet meer gebruikt wordt.

Het wordt vaak onderschat welke bijdrage een projectiescherm in een thuisbioscoop levert aan de best haalbare projectiekwaliteit. Alleen een strak, volkomen vlak projectieoppervlak kan een onvertekend beeld weergeven.

Het elektrische M-Tensioned plafond-inbouw projectiescherm biedt klanten een alternatief voor de traditionele vaste schermen - voorheen de enige manier voor een altijd strak projectiedoek. Een vast scherm is prima als het deel uitmaakt van een speciale, als thuisbioscoop ingerichte ruimte, maar kan een probleem worden in een kamer die voor meer doeleinden gebruikt wordt.

Otto Tromm, de oprichter en algemeen directeur, legt uit hoe de

M-Tensioned plafond-inbouwproducten dit dilemma van kwaliteit versus flexibiliteit oplossen:

"Wij willen dat de Beamax klanten genieten van een echte Hollywood ervaring, maar weten dat je in de huizen van nu soms moet schipperen met het gebruik van de ruimte. De M-Tensioned plafond-inbouw serie maakt het gemakkelijker voor de klant dankzij een hoogwaardig projectiescherm waarvoor geen ruimte opgeofferd hoeft te worden en die het gebruik van de kamer niet beperkt."

M-Tensioned plafond-inbouwschermen worden op bestelling gemaakt en bieden de klant een reeks opties om het scherm exact bij zijn wensen aan te laten sluiten. Het materiaal voor het projectiedoek kan zo worden gekozen, dat het optimaal past bij de techniek en kleurmogelijkheden van de projector van de klant. Mogelijk is ook een akoestisch transparant materiaal, zodat de klant zijn luidsprekers achter het scherm kan plaatsen voor een optimale audiobeleving.

M-Tensioned plafond-inbouwschermen zijn leverbaar tot een kijkbreedte van 3,65 meter, gelijk aan 4,18 m / 165 inch in het formaat 16:9. Het M-Tensioned plafond-inbouwscherm kan besteld worden in de formaten standaard 4:3, breedbeeld 16:9 of ultra breedbeeld 1:2,35. Een zwarte bovenrand van maximaal 1 meter zorgt ervoor dat het scherm, zelfs in een kamer met een hoog plafond, op de ideale hoogte ingesteld kan worden zodat we comfortabel kunnen kijken naar een film of een spelletje spelen.

Ondanks deze geavanceerde oplossing handhaaft Beamax met de

M-Tensioned plafond-inbouw serie zijn traditie van concurrerende prijzen, innovatieve techniek en onverslaanbare service. Zo biedt bijvoorbeeld, in het zeldzame geval dat er iets fout gaat met het product, de ongeëvenaarde Beamax garantie klanten gratis een nieuw scherm, inclusief de kosten van aflevering en maximaal 4 uur her-installatie.

De installatie is snel en eenvoudig en voor de behuizing is slechts 135 mm ruimte nodig boven het plafond. In een normale, moderne woning kan het M-Tensioned plafond-inbouwscherm tegen een vloerbalk gemonteerd worden. Een verlaagd plafond is zelden nodig. Het M-Tensioned plafond-inbouwscherm heeft een afdekplaat voor de plafondopening. Als optie kan de klant een kleur opgeven die bij zijn plafond past.

Klanten kunnen voor meer informatie en advies contact opnemen met Beamax of met hun lokale Beamax dealer.

De M-Tensioned plafond-inbouw projectieschermen zijn nu leverbaar voor prijzen vanaf ¤ 1285,00 excl btw.

Ga voor meer informatie over het Beamax M-Tensioned plafond-inbouw projectiescherm naar http://www.beamax.be/tensioned-inceiling

Er zijn lifestyle / installatie afbeeldingen beschikbaar met afdrukresolutie

Contact:

Otto Tromm

tel +32 11 40 30 90

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel