Huizensite DIMO.nl maakt doorstart

De doorstart van woningsite dimo.nl is nu een feit.
Na een impasse van enkele weken zijn we blij dat DIMO weer nieuw leven krijgt. Het is zelfs de ambitie van het nieuwe management van Dimo.nl om weer bij de top van de huizensites te gaan behoren.
Op 5 maart 2009 heeft Mr. J.J.M. Damen, curator van Dimo B.V., overeenstemming bereikt met Jan Pieter Brinkman te Breda over de verkoop van de bedrijfsmiddelen, handelsvorderingen en goodwill. De activiteiten worden voortgezet onder de naam Homepage Dimo vanuit een nieuwe vestiging in Breda. Homepage Dimo zal invulling geven aan alle lopende commerciële activiteiten van Dimo BV.
Achter het nieuwe bedrijf staat een drietal aandeelhouders, waarin personeel, maar ook de makelaardij en een gedegen callcenter organisatie zijn vertegenwoordigd. Door deze achterban kan DIMO weer verder uitgroeien tot een krachtige partner voor de makelaardij. Aandeelhouders van Homepage DIMO zijn Huisveiling, Brinkman Breda Holding en D? Holding.
In zijn nieuwe rol als directeur gaat Jan Pieter Brinkman leiding geven aan een bedrijf met een rijke historie. Jan Pieter was kort werkzaam binnen DIMO, voordat de crisis op de woningmarkt het bedrijf financieel trof. "Dimo.nl is nog steeds een veelbelovende huizensite. Wij hebben hoge verwachtingen van het merk, de naamsbekendheid en de technische expertise die het bedrijf heeft opgebouwd".
Jan Pieter heeft veel ervaring met online marketing & sales, onder andere opgedaan bij Center Parcs en Euroforum.
"We gaan wel een aantal zaken anders aanpakken, vooral aan de bedrijfsmatige kant. Ook gaan we zorgen dat we beter in contact staan met de markt en flexibel inspelen op wat nodig is. Verder moet de creativiteit achter de site omhoog. We starten een nieuw project, dat ervoor gaat zorgen dat Dimo weer een van de meest innovatieve spelers in de huizenmarkt wordt".
Dimo.nl is een unieke en onafhankelijke website, opgericht in 2001, met 155.000 te koop staande woningen in Nederland. Door het grote aantal geregistreerde zoekers (180.000) is Dimo.nl een uitstekend middel om een woning snel te verkopen, zowel voor particulieren als voor makelaars. DIMO beschikt over de Digi-mail, waarmee te koop staande woningen worden gemaild aan alle belangstellenden in de categorie. Een bewezen succes, dat juist effectief is in een lastige woningmarkt.
Wij realiseren ons echter dat onze dienstverlening aan u in de afgelopen periode op een aantal punten niet optimaal was. Door een storing is onze woningdatabase beschadigd, waardoor enkele foto's van huizen niet meer zichtbaar zijn. Ook waren we door een te lage bezetting vaak niet bereikbaar. Inmiddels zijn we hard aan de slag om dit te herstellen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl Links: http://www.dimo.nl