Vlaanderen houdt van tweedehands én van internet

05/03/2009 09:10

Koopjeskrant NV

Koopjeskrant zet 50 miljoenste klant in de bloemen !

Goed geplaatst om de internet ( r ) evolutie van in het begin te volgen, ziet Koopjeskrant een duidelijke verschuiving voor het doorgeven van zoekertjes naar het internet.

Inmiddels nam Koopjeskrant op woensdag 4 maart haar 50 MILJOENSTE zoekertje in ontvangst!

Koopjeskrant, dé referentie voor particuliere zoekertjes gaat momenteel haar 23ste bestaansjaar in ! Over al die jaren heen werden honderdduizenden zoekertjes verwerkt !

Goed geplaatst om de internet ( r ) evolutie van in het begin te volgen, zagen zij een duidelijke verschuiving voor het doorgeven van zoekertjes naar het internet. In 1999 kwam 9% van de zoekertjes binnen via de website. In 2001 was dit al 30%, 4 jaar later 63% en momenteel kruipt 75% van de adverteerders achter de computer om zijn herbruikbare goederen door te geven.

Maar hoe de zoekertjes ook binnenkomen, feit is dat het nog steeds in stijgende lijn gaat en dat mensen in tijden van crisis duidelijk veel meer prijsbewust zijn en het nut inzien van hergebruik !

Sinds september komen voor de nieuwe gratis verspreide regionale kranten van Koopjeskrant 85% procent méér zoekertjes binnen !

Inmiddels nam Koopjeskrant op woensdag 4 maart haar 50 MILJOENSTE zoekertje in ontvangst!

De plaatser van dit zoekertje, Mevr. De Jongh uit Merksem, plaatste een woning die zij verkoopt omdat ze graag kleiner wil gaan wonen en zo wat meer geld overhoudt in tijden van crisis. Mevr. De Jongh werd in de bloemetjes gezet met een extra cadeaubon voor een zalig ontspannend luxeweekend !

Voor meer info en statistieken kan je terecht bij:

Helga Debrouwere,

PR-verantwoordelijke Koopjeskrant NV,

tel: 03 820 49 20 - 0473/81.75.15

PS: Op de foto links Operationeel Directeur Koen Vandaele, midden Mevr. De Jongh, rechts Sales Director Benny Kerkhofs

Over Koopjeskrant:

Bestaat sinds: 1986 - eerste uitgave 6/12/1986

Gebied: Vlaanderen met de titel Koopjeskrant - Wallonië met de titel J'Annonce

Activiteit: uitgeverij van "de krant voor gratis zoekertjes"

Concept: De particulier plaatst gratis zijn zoekertjes in een verkochte krant

Sinds eind 2007 overgenomen door Concentra NV en gestart met de verspreiding van 7 gratis regionale voordeelkranten. Vanaf dan kan de particulier gratis adverteren én gratis lezen.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel