Vernieuwde bestemminginbeeld lijkt ideale etalage voor reisfotografen


HAARLEM, 20090305 -- Bestemminginbeeld, de objectieve website over vakantiebestemmingen, is grootscheeps vernieuwd en begin dit jaar gelanceerd. De nieuwe koers, die focust op meer interactiviteit en gebruiksvriendelijkheid, kent een goede start.

Overzichtelijke informatie over vakantiebestemmingen
Ondanks de innovatie blijft bestemminginbeeld wat het was: een centrale plek die overzichtelijke informatie over vakantiebestemmingen biedt. "Het is ons doel consumenten een omgeving te bieden waar ze zich kunnen oriënteren en inspiratie opdoen voor een vakantie. Daarbij gaan we altijd uit van de bestemming. Die willen we voor de bezoeker zo goed mogelijk in beeld brengen", aldus S. van Bercum, initiatiefnemer van bestemminginbeeld.

Spotters leveren belangrijke bijdrage
Een groot deel van de vernieuwing zit `m in de Spotters-community. Spotters leveren een belangrijke bijdrage aan bestemminginbeeld. Via hun Reisdossier voegen ze content toe in de vorm van tips en foto's van bestemmingen die ze bezocht hebben. Dit ondersteunt het motto van bestemminginbeeld - laat zien waar je moet zijn - vanuit de gebruiker.

Kwalitatieve bijdrage gebruikers
Mede door de Spotters wordt bestemminginbeeld een steeds levendiger bron van vakantie-informatie. Van Bercum is blij verrast over de kwaliteit van geplaatste foto's en tips: "Er zitten echt heel mooie foto's tussen die bovendien vaak voorzien zijn van uitgebreide en gedetailleerde informatie. Ook het enthousiasme waarmee Spotters op elkaar reageren is geweldig om te zien. We zullen onze Spotters daarom koesteren." In de nabije toekomst zal aan de beste Spotters de mogelijkheid worden geboden om op locatie reportages te maken van vakantiebestemmingen.

Prijzen winnen
Om mensen enthousiast te maken om deel te nemen en één en ander levendig te houden zijn er meerdere prijzen te winnen. Wekelijks wordt de foto van de week beloond met een gratis gedrukt fotoalbum. Met ingang van deze maand verdient de Spotter van de maand een weekendtrip ter waarde van ¤ 250,-. De maartprijs is een weekend Antwerpen.

Jurering
Jurering vindt plaats door de Spotters zelf via een ingenieus automatisch jureringsysteem dat werkt aan de hand van het aantal geplaatste foto's en de gemiddelde waardering. Het Reisdossier maakt het mogelijk te jureren zonder zelf foto's geplaatst te hebben. Bovendien kunnen bezoekers met een Reisdossier favoriete bestemmingen en reisaanbiedingen opslaan: een handige tool om met je reisgenoten te overleggen over vakantieplannen.

Meer informatie:
Bestemminginbeeld.nl bevat meer dan 400 uitgebreide presentaties van wintersportbestemmingen, autovakanties, stedentrips, vlieg- en verre bestemmingen in 60 verschillende landen. Bestemminginbeeld.nl had in februari ruim 130.000 unieke bezoekers.

Homepage: www.bestemminginbeeld.nl
BiB-Spotter: www.bestemminginbeeld.nl/bibspotter.html