Politie Limburg-Zuid

41-jarige man vermist

De politie is op zoek naar de 41-jarige Ronald Noteboren uit Schinnen. Op woensdagavond 18 februari verliet hij omstreeks 19.50 uur de woning van zijn vriendin aan de Kennedylaan in Schinnen. Vanaf dat moment heeft niemand hem meer gezien en is er ook op geen enkele manier meer contact met hem geweest.

Ronald Noteboren is een blanke man van ongeveer 1.80 meter. Hij heeft een normaal tot iets gezet postuur, groene ogen en is kaal. Op de avond van zijn verdwijning droeg hij een zwarte jeans van het merk Alberto met een rood/wit/blauw geblokt hemd, zwarte leren schoenen met oranje opschrift "Boss" en een halflange zwarte wollen jas van het merk Pierre Cardin. Aan de binnenkant van één van zijn armen heeft hij een litteken van ongeveer 20 cm.

Personen die weten waar Ronald Noteboren nu is, die hem na woensdagavond 18 februari omstreeks 19.50 uur nog gezien hebben of nog contact met hem hebben gehad, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Noot aan redactie:


1. Dringend verzoek om het persbericht inclusief foto op te nemen in uw berichtgeving.


2. Vanavond zal van deze vermissing een opsporingsbericht worden uitgezonden na elke journaal op L1 vanaf 17.30 uur.

05-03-2009, Schinnen