Gemeente Woudrichem



Enquêtes Dorpsontwikkelingsplan Andel inleveren vóór 18 maart! Uw mening telt.

Hoe denken de inwoners van Andel over hun dorp? Wat gaat er goed en wat kan er beter? En hoe zien de inwoners de toekomst van Andel? In welke richting zou Andel zich in de komende vijftien jaar volgens hen moeten ontwikkelen? Op deze vragen wil de gemeente Woudrichem graag antwoord hebben. Zij heeft het onafhankelijke onderzoek- en adviesbureau het PON ingeschakeld om het proces van het dorpontwikkelingsplan te begeleiden. In het dorpontwikkelingsplan komen uw wensen voor Andel te staan.

Maandag 2 maart werd de aftrap gegeven voor het dorpsontwikkelingsplan Andel. Tijdens deze avond werd uitgelegd wat een dorpsontwikkelingsplan inhoudt en op welke wijze deze tot stand komt.

Om uw mening te peilen, hebben alle inwoners van 18 jaar en ouder een vragenlijst ontvangen. In deze enquête vragen we u naar verschillende aspecten die het wonen en werken in Andel beïnvloeden. Hoe ervaart u bijvoorbeeld de woonomgeving, de voorzieningen, de verkeersveiligheid en de communicatie met de gemeente?

U kunt de enquête tot 18 maart inleveren op de volgende locaties:


- Spar


- De Notenhoff


- Drogisterij Verbeek


- Kantine van v.v. Sparta `30


- Op de weekmarkt van 13 maart

Bent u benieuwd naar de uitkomsten van de enquête? Kom dan naar de dorpsbijeenkomst op 14 mei in `t Buitenhoff. Tijdens deze avond zullen de resultaten van de enquête gepresenteerd worden door het PON en kunt u in kleine groepen aanvullende wensen kenbaar maken en discussiëren over mogelijke oplossingen voor de gevonden knelpunten.

Doet u mee?!