Ook andere christenen dan Arie Boomsma in hun hemd

17/03/2009 14:43

JuniorSenior

17 maart 2009, Hilversum - Uit onderzoek onder de leden van Funkyfish.nl, de grootste online community voor christenen, blijkt dat 40% zou overwegen schaars gekleed te poseren voor een blad als Linda net als EO presentator Arie Boosma.

De vraag die op Funkyfish.nl werd gesteld en door 600 mensen beantwoord, luidde: "Zou jij schaars gekleed poseren voor een blad als de Linda?". Deze vraag ontstond naar aanleiding van de rel tussen de Evangelische Omroep en presentator Arie Boomsma. Die liet zich schaars gekleed fotograferen voor een special van het blad Linda wat ertoe leidde dat hij door de E.O. werd geschorst en zelfs niet meer welkom was in bepaalde kerken.

Uit de Funky Fish enqu(ee)te blijkt dat 11% van de christenen (gemiddelde leeftijd 28 jaar) het "superleuk" zou vinden om zich schaars gekleed te laten fotograferen voor zo'n blad. Nog eens 11% zou dit alleen doen voor een leuk of goed doel, en 17% misschien als de opdracht goed betaalt. De overige 61% denkt er niet aan om een stukje bloot te laten zien. Opvallend is daarbij dat de christelijke man minder moeite heeft om schaars gekleed te poseren dan de christelijke vrouw.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.funkyfish.nl