Vopak NV

Persbericht

Wijziging in de Raad van Commissarissen

Rotterdam, 17 maart 2009

Vopak deelt mede dat de heer R.M.F. van Loon, lid van de Raad van Commissarissen, tot onze spijt om gezondheidsredenen zijn functie per vandaag neerlegt. De Raad van Commissarissen en

de Raad van Bestuur van Vopak zijn de heer van Loon zeer erkentelijk voor de grote inzet die hij heeft getoond bij het behartigen van de belangen van ons bedrijf. Aangaande de vervulling van de hierdoor onstane vacature in de Raad van Commissarissen zal binnenkort een mededeling volgen.

Voor meer informatie
Koninklijke Vopak N.V.
Corporate Communication & Investor Relations Emilie de Wolf

Telefoon : 010-4002777
E-mail : corporate.communication@vopak.com Website : www.vopak.com

Profiel Vopak
Koninklijke Vopak N.V. is 's werelds grootste onafhankelijke tankterminal operator, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten. Desgewenst levert Vopak logistieke diensten voor klanten van de terminal. Vopak exploiteert 80 terminals met een opslagcapaciteit van circa 27 miljoen cbm in 32 landen. Deze liggen op strategische plaatsen ten opzichte van de gebruikers en de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat die zijn weg naar een groot aantal industrieën vindt.






---- --