Nigella Lawson introduceert FlameWare pannenserie


Vanaf nu te bestellen in Nederland en België

DELFT, 20090317 -- Nigella Lawson heeft een pannenserie geïntroduceerd, die heel toepasselijk FlameWare heet. Deze unieke, van speciaal aardewerk gemaakte pannen, zijn geschikt voor koken op gas en electra (geen inductie). De pannen kunnen direct vanuit de vriezer in de oven. Daarnaast zijn ze voorzien van een anti-aanbaklaag. En tenslotte zijn ze magnetron- en vaatwasmachine-bestendig. De pannen zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld soepen of stoofschotels in te bereiden én te serveren, want ze mogen gezien worden op tafel! Kortom, Nigella's FlameWare heeft eindeloze mogelijkheden en is fraai om te zien.

Nigella's FlameWare bestaat uit vier verschillende pannen in zwarte uitvoering en is verkrijgbaar in twee maten:

Marmitout, groot (5 ltr) en Marmitout, klein (1.5 ltr)
Casserole, groot (5 ltr) en Casserole, klein (1.5 ltr)
Tagine, groot (3 ltr) en Tagine, medium (2 ltr)
Buffet, groot (3 ltr) en Buffet, medium (2 ltr)

Nigella's FlameWare is on-line te bestellen via www.FabulousKitchen.nl en verwachten we eind maart te kunnen leveren. Uitgebreidere informatie is daar ook te vinden, naast uiteraard de bestaande producten van Nigella's Living Kitchen serie.
De prijzen variëren van ¤ 57,- voor een kleine Casserole tot ¤ 120,- voor een grote Tagine.

Living Kitchen is een kookartikelen-lijn die in Groot Brittannië is ontwikkeld door Nigella Lawson in samenwerking met Sebastian Conran, een bekend Brits ontwerper. De lijn is geïnspireerd op haar eigen ervaringen in de keuken en moest praktisch en functioneel zijn, maar vooral ook een blikvanger.

Nigella Lawson is culinair publiciste. Verscheidene kookboeken zijn van haar hand verschenen, waarvan de laatste, Nigella's Kerst, in november vorig jaar is uitgekomen. Ook heeft zij diverse televisieprogramma's gemaakt, die in Nederland (RTL4)en België worden uitgezonden.

Fabulous Kitchen is een webwinkel en onderdeel van VOF FabFood.nl. Een ander onderdeel, FabulousFood.nl, is al bijna 5 jaar een succesvolle internetwinkel op het gebied van Britse etenswaren. Zie: www.FabulousFood.nl.
De kookartikelen-lijn van Nigella Lawson werd in 2006 door hen op de markt gezet.
Het servies is te bekijken en te bestellen via de website www.FabulousKitchen.nl. Foto's voor publicatie zijn op verzoek beschikbaar op cd.





Ingezonden persbericht