Ingezonden persbericht


Laatste testdag circuit Estoril Portugal DeGraaf Grand Prix Team

De eerste test voor het DeGraaf Grand Prix Team zit erop. Vandaag werd de derde en tevens laatste testdag verreden op het Portugese circuit van Estoril. De weersomstandigheden waren wederom goed echter stak de wind op waardoor het lastig was om de rondetijden te verbeteren. Danny Webb wist zijn rondetijden niet te verbeteren maar de Zwitser Randy Krummenacher reed ruim een halve seconde van zijn rondetijd. Het DeGraaf Grand Prix Team kan met een tevreden blik terug kijken op deze driedaagse test en kijkt alweer naar de IRTA test uit op het Spaanse circuit van Jerez die op 25 tot en met 28 maart verreden zal worden.

Randy Krummenacher: "Vandaag wist ik mijn snelste van de driedaagse test te rijden. We hebben veel gewerkt aan de motor en vering set-up. Stap voor stap kwamen we tot de juiste afstellingen vandaag voelde de motor erg sterk aan. We hebben nog steeds veel werk te verrichten en dan vooral gericht op de voorvering. Tijdens de IRTA test volgende week in Jerez zullen we zeker tot een goede set-up komen en snelle tijden rijden."

Danny Webb: "Dit was niet mijn beste dag vandaag. We werkten in de ochtend veel aan de motor set-up en tegen het einde van de ochtend was het goed. Ik vond het jammer dat er vandaag veel wind stond. Daardoor was het extra moeilijk om aan de rondetijden van de dagen ervoor te komen. In de middag begon de wind iets af te nemen en werkten veel aan de vering. Twee uur voordat de test werd afgesloten kreeg ik een mechanisch probleem en besloten we de dag af te sluiten. Over de drie dagen gezien ben ik blij met deze test en de motor heeft veel potentieel. We hebben nog vijf volle test dagen en ik kan dan ook niet wachten dat we volgende week weer kunnen rijden tijdens de IRTA tes! t in Jerez."