Senternovem

20-03-2009 | Prakijkdag Bio-energie 18 maart 2009: een geslaagde dag

Nederland telt enkele honderden bio-energie-initiatieven. Bij veel van deze initiatieven zijn lokale overheden betrokken. Het daadwerkelijk realiseren van deze projecten is afhankelijk van vele (interne en externe) factoren. Om de realisatie van initiatieven op gang te helpen is het noodzakelijk dat lokale overheden contact leggen met collega's en met marktpartijen.Veel lokale overheden ontwikkelen momenteel een ambitieus energie- en klimaatbeleid. Bio-energie past daar uitstekend in.

Bio-energieconferentie 2009
Op 18 maart j.l. boden we lokale overheden kennis, diensten en ervaringen van overheid en marktpartijen aan, door middel van workshops. In deze workshops leerden de deelnemers van ervaringsdeskundigen hoe de praktijk werkt. Om in contact te komen met marktpartijen was er een bedrijvenmarkt, waar oplossingen voor projecten te vinden waren.

Informatie over de conferentie
Hieronder vindt u een aantal documenten, zoals de presentaties die 18 maart gehouden zijn. Dan kunt u ze op het gemak nog een keer nalezen. Binnenkort staat er daarnaast ook andere interessante informatie, zoals foto's en een uitgebreid verslag van de dag. Houd u daarom deze pagina goed in de gaten!

Downloads

Zie het origineel

Presentatie1 plenaire gedeelte Presentatie2 MinEZ
Presentatie3 themateam
Workshop1 KNN
Workshop2 Host
Workshop4 BEON
Workshop5 Calluna
Workshop6 Infomil
Workshop7 Haskoning
Workshop7 Provincie Drenthe