Ingezonden persbericht


WIC Nieuwsbriefvoor wijnprofessionals

Proeverij Argentijnse wijnen voor professionals

PERSBERICHT

Rotterdam, 10 februari 2009

Proeverij Argentijnse wijnen
26 maart 2009, Amstel Hotel Amsterdam

Op donderdag 26 maart organiseert het Consejo Federal de Inversiones* van Argentinië in samenwerking met TOT Public Relations een proeverij van Argentijnse wijnen voor professionals. De proeverij vindt plaats in het prestigieuze vijfsterren hotel InterContinental Amstel in Amsterdam.

De zestien aanwezige Argentijnse bodegas brengen voorafgaand aan Prowein een bezoek aan Nederland om hun wijnen te presenteren. Vier van hen hebben al een Nederlandse importeur, de overige twaalf bodegas zoeken nog vertegenwoordiging. Importeurs, distributeurs, slijters, wijnhandelaren, sommeliers, restaurateurs en pers zijn van harte welkom op donderdag 26 maart van 13:00 uur tot 17.30 uur in het Amstel Hotel in Amsterdam.

Argentijnse wijnen on the move
Het gaat goed met de Argentijnse wijnen in Nederland. Argentinië is als laatkomer op de Nederlandse wijnmarkt bezig met een heuse inhaalslag. De laatste jaren investeert het land flink in vernieuwing van de wijnbouw en dat is merkbaar in de kwaliteit van de wijnen. Kortom, er valt nog genoeg te ontdekken!

Kom ook en proef de smaak van Argentinië
Datum: donderdag 26 maart 2009
Locatie: InterContinental Amstel Amsterdam
Tijd: 13:00 - 17:30 uur

De deelnemende bodegas zijn:

Baudron Melipal
Casa Montes NQN
Colle di Boasi Palo Alto
Don Cristóbal Quattrocchi
Familia Schroeder San Huberto
Gouguenheim Valle de la Puerta
Huarpe Valle Perdido
La Guarda XumeK

= zoekt importeur

Aanmelden voor de proeverij kan tot 19 maart via het inschrijfformulier op www.totpr.nl. Voor meer informatie en/of aanmeldingen kunt u ook een e-mail sturen met uw bedrijfsgegevens naar info@totpr.nl, o.v.v. Proeverij Argentinië.

Wijninformatiecentrum | Stadhoudersplantsoen 12 | Postbus 29739 | 2502 LS Den Haag T 070 370 83 47 | F 070 370 84 08 | E wic@wijninfo.nl | I www.wijninfo.nl | I-mode i.wijn.nl