Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 08.45 uur

Utrecht, 26-03-2009

Gestolen uit autos

AMERSFOORT- Op donderdagochtend werd er ingebroken en in drie autos. Omstreeks 04.30 uur kreeg de politie de melding dat er was ingebroken in autos aan de Ariaweg. In totaal waren van 3 autos de ruiten vernield en de navigatieapparaten gestolen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt contact op te nemen met politiedistrict Eemland zuid, 0900-8844.

Inbrekers aangehouden

WOUDENBERG- Op woensdagavond werden twee autokrakers aangehouden. Omstreeks 20.50 uur kreeg de politie de melding dat werd ingebroken in autos aan de Laagerfseweg. Ter plaatse bleek inderdaad te zijn ingebroken in een auto maar de daders waren al gevlogen. In de omgeving keek de politie uit naar hen en de verdachten, mannen van 20 en 24 jaar uit Driebergen en Utrecht, werden aangehouden en ingesloten voor verhoor. In de auto lag inbrekersgereedschap.

Geslagen

AMERSFOORT- Op woensdagavond werd een man aangehouden nadat hij iemand had geslagen. Omstreeks 18.50 uur kreeg de politie de melding dat iemand geslagen werd op de Trekvogelweg. Agenten gingen ter plaatse en spraken getuigen. Zij gaven aan dat een 18-jarige man de geweldpleger was en hij werd direct aangehouden. Een 69-jarige man uit Amersfoort deed aangifte van mishandeling.