Danny de Munk zingt levenslied tijdens concert in Heineken Music Hall

16/10/2008 09:26

Joop van den Ende Theaterproducties

Op 4 april 2009 brengt Danny de Munk het levenslied ten gehore in de Heineken Music Hall in Amsterdam. In een groots live concert in de stad waar het levenslied is ontstaan, zingt Danny nummers van zijn nieuwe cd Hart en Ziel, waaronder het duet 'Laat ons niet alleen' met de kleine Ciske, Dave Dekker. De muzikale supervisie is in handen van het succesvolle producers duo Fluitsma & Van Tijn. Danny de Munk over zijn concert: "Het moet een groot feest worden met alle armen in de lucht. Samen met het orkest en backing vocals zing ik bekende levensliederen en nummers van mijn nieuwe cd".

Danny de Munk maakte al eerder de soloplaten Danny de Munk, 'N Jaar Later, Geen Wereld Zonder Jou, Vrienden Voor Het Leven en de Engelstalige cd Danny. En nu is er voor het eerst in meer dan tien jaar weer een nieuw Nederlandstalig album. De eerste single van Hart en Ziel heet 'Het levende bewijs'. Verder op het levensliedalbum onder andere het vrolijke liedje 'Bloemetje' en het hartverscheurende duet 'Laat ons niet alleen', met Dave (Ciske de Rat - de Musical). Hart en Ziel is vanaf vrijdag 17 oktober overal verkrijgbaar. Op dit moment is Danny de Munk te zien als de volwassen Ciske in Ciske de Rat - de Musical. De succesvolle musical is inmiddels verlengd tot en met maart 2009.

Kaarten voor het concert van Danny de Munk op 4 april 2009 in de Heineken Music Hall zijn te verkrijgen via TopTicketLine 0900 300 5000 (45 cpm).





http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/