Brussels Airlines

Brussels Airlines opent met Palermo tweede Siciliaanse bestemming

woensdag 24 december 2008

Brussels Airlines zet vanaf 4 april koers naar Palermo (Sicilië). Deze nieuwe lijnservice naar Palermo is de tweede Siciliaanse bestemming van Brussels Airlines naast Catania en de tiende Brussels Airlines bestemming in Italië
De lijnservice Brussel-Palermo start op 4 april. Elke zaterdag wordt een namiddagvlucht verzorgd. In juli en augustus wordt er ook een tweede wekelijkse vlucht op woensdag aangeboden.

Alle vluchten worden uitgevoerd met Boeing 737 toestellen en passagiers hebben de keuze uit de extra flexibele b.flex reisformule of b.light low fare tickets.

Het vluchtaanbod richt zich zowel tot de grote Siciliaanse gemeenschap in ons land als tot toeristen. Onder meer touroperator Thomas Cook biedt in samenwerking met Brussels Airlines een heel vakantieprogramma aan.

Palermo is de hoofdstad van de autonome regio Sicilië en telt bijna 700.000 inwoners. Het historisch patrimonium van de stad is beslist een bezoek waard. Palermo is ook een perfecte uitvalsbasis om de prachtige Noord-West kant (Etna regio, kustregio van Céfalu, Monreale, het Rivièra resort Mondello, ...) van het uitgestrekte Sicilië te bezoeken.

Passagiers kunnen een vliegreis naar Palermo ook combineren met een terugreis vanuit Catania, de tweede Brussels Airlines bestemming op Sicilië. Via de website brusselsairlines.com kan een huurwagen gereserveerd worden. Brussels Airlines biedt wekelijks 5 vluchten aan vanuit en naar Catania.

Tickets worden verkocht via de website brusselsairlines.com, het Brussels Airlines Call Centre of de reisagent.

Inclusief deze nieuwe lijnservice naar Palermo biedt Brussels Airlines nu in totaal tien Italiaanse bestemmingen aan. Het gaat om Rome, Milaan Malpensa en Linate, Venetië, Firenze, Bologna, Turijn, Napels, Catania en Palermo. Geen enkele andere luchtvaartmaatschappij biedt meer afreismogelijkheden aan naar Italië dan Brussels Airlines. Geert Sciot, Vice President Communication
Email: gsciot (at) brusselsairlines.com

Thierry van Eyll, Manager External Communication Email: tvaneyll (at) brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Airport Building 26
Ringbaan
1831 Diegem, Belgium