Brussels Airlines

Brussels Airlines voegt Sevilla toe aan het zomeraanbod

dinsdag 27 januari 2009

Vanaf 4 april biedt Brussels Airlines 3 wekelijkse vluchten aan naar Sevilla. Dankzij de grote marktvraag zet Brussels Airlines opnieuw koers naar deze Zuid-Spaanse stad. De vluchturen zijn perfect geschikt voor vakantiegangers.

Vanaf het zomerseizoen verstevigt Brussels Airlines haar aanwezigheid op het Iberisch Schiereiland. Naast Malaga / Costa del Sol en Faro/Portugese Algarve wordt Sevilla aan het vluchtaanbod toegevoegd. Het échte hart van Andalousië wordt 3 keer per week rechtstreeks verbonden met Brussel.

Sevilla, de hoofdstad van de tapa's én het decor van Bizet's opera Carmen, geniet van een prachtig klimaat. De bakermat van de Flamenco ligt bezaaid met prachtige historische gebouwen, een indrukwekkende kathedraal en prachtige paleizen zoals het beroemde Real Alcazar. De hoofdstad van de regio Andalousië is dan ook dé ideale bestemming voor een citytrip of vakantie in een zonovergoten regio.

Steden zoals Jerez, Cadiz of Cordoba liggen op een boogscheut en ook de bekende badplaatsen van de Costa de la Luz zoals Rota, Chipiona, Chiclana, Sanlucar en Puerto de Santa Maria zijn vlot bereikaar vanuit Sevilla.

Dankzij de unieke `one way' tarieven van Brussels Airlines en een huurwagen (zie www.brusselsairlines.com) kunnen passagiers de verschillende bestemmingen van Brussels Airlines in de regio combineren. Een heenreis naar Sevilla en Andalousië kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een bezoek aan de Algarve en een terugkeer via Faro. Sevilla wordt terug in het vluchtaanbod opgenomen omdat er een grote marktvraag rees sinds de route in 2007 werd gesloten. Inclusief Sevilla biedt Brussels Airlines deze zomer 6 Spaanse bestemmingen aan (Barcelona, Madrid, Malaga, Palma de Mallorca, Bilbao en Sevilla). Niemand biedt meer vluchten aan naar het Spaanse vasteland dan Brussels Airlines.

De uurregeling van de vluchten met bijvoorbeeld vertrek- en terugkeermogelijkheden op zaterdag én zondag beantwoordt volledig aan de vraag van vakantiegangers en laat citytrips, minitrips en langere vakanties toe.

Uurregeling vanaf 4 april 2009

SN 3747 Brussel-Sevilla 10u20-13u15 Dagen 2/6/7 SN 3748 Sevilla-Brussel 13u55-16u45 Dagen 2/6/7

Een enkele reis is al mogelijk vanaf 49,99 euro alle taksen inbegrepen. Ticketreservatie is mogelijk via de website www.brusselsairlines.com en via de reisagent.

Geert Sciot, Vice President Communication
Email: gsciot (at) brusselsairlines.com

Thierry van Eyll, Manager External Communication Email: tvaneyll (at) brusselsairlines.com

Brussels Airlines
b.house
Airport Building 26
Ringbaan
1831 Diegem, Belgium