Wageningen Universiteit en Researchcentrum voorlichtingsdag Bachelor Voorlichtingsdag

4 apr 2009

Onderdeel: Wageningen Universiteit

Binnenkort is het weer zover: op zaterdag 4 april opent Wageningen Universiteit haar deuren voor jou! Vanaf 10:00u kun je in verschillende gebouwen op de Campus kennismaken met alle opleidingen die Wageningen Universiteit te bieden heeft.

Wat kun je verwachten en wat valt er te beleven? Allereerst word je bij aankomst ontvangen met koffie of thee. Daarna kun je je eigen programma samenstellen.

Per opleiding zijn er presentaties waarin je wordt verteld wat de opleiding inhoudt en hoe het studieprogramma in elkaar zit. Daarnaast vertellen studenten over hun persoonlijke ervaringen. Enthousiast geworden? Volg dan een mini-practicum of -college. Verder kijken? Er is tijd genoeg om presentaties van andere opleidingen te volgen, of struin eens de infomarkt af. Daar vind je interessante proefopstellingen, er worden kleine experimenten gedaan en je kunt met studenten praten over hun ervaringen aan Wageningen Universiteit.

Daarnaast kun je de sfeer proeven van studentenstad Wageningen. Welke sportfaciliteiten zijn er, waar ga je uit, waar kom je te wonen en hoe kom je aan die ideale studentenkamer? Alle verenigingen zijn aanwezig om je alvast een voorproefje te geven op het studentenleven in Wageningen.

Kortom, de ideale gelegenheid om meer te weten te komen over studeren aan dé universiteit voor Life Sciences. Meld je nu aan en tot ziens op 4 april!

Meer over dit onderwerp
Meld je nu aan voor de Bachelor Voorlichtingsdag