FloraHolland


Kom kijken in de kassen van kwekerijen

AALSMEER (2 april 2009) - Op zaterdag 4 en zondag 5 april 2009 vindt de 32e editie van Kom in de Kas plaats. De ideale manier om kennis te maken met de Nederlandse glastuinbouw: verspreid over het land zijn er ruim tweehonderd kassen te bezoeken. Een mooie kans om van dichtbij mee te maken hoe bloemen en groenten worden geproduceerd.

Voor de Kom in de Kas dagen in Kudelstaart en De Kwakel is het plaatselijke comite er ook dit jaar in geslaagd een goed programma neer te zetten. Het is kleurrijk, tropisch, trendy, verrassend en bijzonder. Een aantal kwekerijen aan de hoofdweg in de Kwakel en Kudelstaart zetten hun deuren tijdens deze dagen wagenwijd open. U ziet er snij-, tros- en potrozen, hedera's, azalea's, kuipplanten, varens en ficussen.

Ook zijn er voor de kinderen diverse activiteiten. Zoals een speurtocht, schminken en een springkussen waarop ze zich kunnen uitleven.

Kom in de Kas dagen Kwakel en Kudelstaart

Datum: 4 en 5 april

Openingstijden: 10.00 - 16.00 uur

Vervoer: De opengestelde bedrijven liggen op loopafstand van elkaar. Parkeren kan aan de Bedrijvenweg. Vanuit daar rijdt een taxibusje voor wie slecht ter been is.

Voor meer informatie over de Kom in de Kas dagen kunt u terecht op de website www.komindekas.nl.