Gemeente Echt-Susteren


Unieke âHuizenmarktâ in gemeentehuis Echt-Susteren

In de gemeente Echt-Susteren staat op zaterdag 4 april iets bijzonders te gebeuren. Die dag is in het gemeentehuis op de markt âopen huisâ voor iedereen die direct of indirect te maken heeft dan wel geïnteresseerd is in wat we âde woningmarktâ noemen.

Echt-Susteren, de dynamische âscharniergemeenteâ tussen Midden-Limburg en de Westelijke Mijnstreek geldt in onze provincie als een groeilocatie waar zowel de woningmarkt als het bedrijfsleven nadrukkelijk positie heeft gekozen, mede door de perfecte bereikbaarheid (A2/A73). Tal van locale initiatieven, ook wat betreft nieuwbouw, zijn inmiddels gerealiseerd of liggen op de diverse ontwerptafels.

Bij zoveel bedrijvigheid is het de kunst om in een keer alle âwoonmogelijkhedenâ aan het grote publiek te tonen. Welnu, op zaterdag 4 april â tussen 11.00 en 16.00 uur- bruist de entreehal van het gemeentehuis van de activiteiten. Alle in Echt-Susteren gevestigde woningmakelaars zijn die dag present om het grote publiek te informeren over het huidige woningaanbod (nieuwbouw en bestaande bouw) en over wat er in de toekomst aan zit te komen. En wie nog niet aan kopen toe is maar wel (op termijn) plannen in die richting heeft, moet op 4 april beslist een kijkje komen nemen. De huizenmarkt wordt geopende door Dieudonné Akkermans. Zorg dus dat je er zaterdag 4 april bij bent!

Â

Â