Deltion College
Studenten Deltion College presenteren zich tijdens Kom in de Kas
Twaalf studenten van de International Hospitality School van het
Deltion College presenteren zich zaterdag 4 en zondag 5 april a.s.
tijdens de 32e editie van Kom in de Kas; het jaarlijkse
publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw. De studenten werken
van 10.00 tot 17.00 uur aan heerlijke gerechten, bereid met producten
rechtstreeks uit de kassen van tuinbouwbedrijven in IJsselmuiden.
Onder het motto: âKom kijken hoe het werktâ, nodigen zeven
tuinbouwbedrijven in de Koekoekspolder het publiek uit om een kijkje
te nemen. De studenten van de opleiding Horeca Ondernemer Manager
maken van de groenten van ieder deelnemend bedrijf heerlijke
gerechten.âTijdens Kom in de Kas leren de studenten op bijzondere
wijze de praktijk kennen. De studenten leren niet alleen met verse
producten koken, maar ook op een nette manier vertellen wat ze aan het
doen zijnâ, aldus Paul Hebrink, docent koken van het Deltion College.
Kom in de Kas
Tijdens Kom in de Kas zijn ruim tweehonderd kassen in het gehele land
geopend voor publiek. Dit jaar staat het evenement in het teken van
arbeid en scholing. In de glastuinbouw werken namelijk ruim 150.000
mensen. De studenten van het Deltion College zijn aanwezig in
IJsselmuiden. Alle deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan de grote
ballonnen, die boven IJsselmuiden zweven. Meer informatie:
www.komindekas.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wilma van der Zee,
communicatieadviseur Deltion College, tel. 038 850 3221 of e-mail
wzee@deltion.nl