Ingezonden persbericht


Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Luchtscouts organiseren 'spetterende' activiteiten voor bezoekers van Aviodrome

Lelystad, 26 maart 2009- Op zaterdag 4 april organiseert het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome samen met de Luchtscouts uit Lelystad zomerse activiteiten voor de bezoekers van het luchtvaartpark. Dit bijzondere scoutingevenement bij de Aviodrome draagt de titel 'Wash & Go'.

Van springkussen tot tokkelbaan
Scouts vanuit heel Nederland komen op 4 april samen bij de Aviodrome. Voor jong en oud gaan zij verschillende activiteiten organiseren en de bezoekers van de Aviodrome kunnen van alle activiteiten meegenieten. Zij kunnen bijvoorbeeld van de tokkelbaan afglijden, zich laten schminken, zich uitleven op een springkussen, meedansen in de kinderdisco of meedoen met de speurtocht of de vossenjacht. Tevens hebben de Luchtscouts demonstraties lijnvliegen met modelvliegtuigen geregeld en worden er popcorn en suikerspinnen verkocht. De opbrengst is vanzelfsprekend voor de scoutingclubs.

Luchtscouts
De scouts zullen zelf ook de handen uit de mouwen steken. Zij gaan namelijk verschillende vliegtuigen van de Aviodrome wassen; vandaar de naam 'Wash & Go'. Zo zullen het tweemotorige De Havilland Dove-passagiersvliegtuig, de Dauphin helikopter en de Russische Antonov-tweedekker een welverdiende wasbeurt krijgen. Het familieluchtvaartpark krijgt daarmee een flinke opfrisbeurt.

Loreto Wash & Go
Meer informatie over de Loreto Wash & Go en het Nationaal Luchtvaart- Themapark Aviodrome is te vinden op www.aviodrome.nl , is te verkrijgen via telefoonnummer 0900-AVIODROME/ 0900- 284 63 76 (25 ct. P. min.) of per e-mail via info@aviodrome.nl. Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome, aan de Pelikaanweg 50 op de Luchthaven Lelystad, is op 4 april (en op alle andere dagen, met uitzondering van de maandagen buiten de schoolvakanties) geopend van 10.00- 17.00 uur.