Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nederlands populairste homofeest wederom in Haarlem

PANN-on-Tour op 4 april 2009 in Patronaat, Haarlem

Utrecht - 09/03/2009 - PANN-on-Tour, de populaire reizende editie van het homofeest uit Utrecht, komt op 4 april naar Patronaat in Haarlem. De vorige editie, in april 2008, was volledig uitverkocht. In 2009 viert Stichting PANN haar veertigjarig jubileum met tal van activiteiten, waaronder twaalf PANN-on-Tour feesten en een GigaPANN-Feest. PANN-on-Tour Haarlem maakt onderdeel uit van de jubileumactiviteiten van de stichting. In 2009 wil PANN in heel Nederland haar verjaardag vieren. Naast de reguliere feesten op de derde zaterdag van de maand in poppodium Tivoli in Utrecht organiseert PANN dit jaar, iedere maand, ergens in Nederland een PANN-on-Tour feest.

PANN-on-Tour

PANN-on-Tour zet het concept van het populaire PANN-Feest in heel Nederland met succes neer. Het Utrechtse PANN-Feest kent al jaren, bij zowel homo's als hetero's, een ongekende populariteit. PANN-on-Tour betrekt inmiddels de grootste poppodia van Nederland. In 2009 worden maar liefst twaalf locaties aangedaan, waaronder Amsterdam, Scheveningen, Zwolle en Tilburg. Niet voor niets is het PANN-Feest door bezoekers van Gaysite.nl uitgeroepen tot de 'Beste Gayparty van 2007 én 2008'. Onlangs reikte COC Nederland de Bob Angelo Penning uit aan PANN voor haar inzet op het gebied van de homo/lesbische emancipatie.

Stichting PANN

PANN slaat al veertig jaar een brug tussen homojongeren en de maatschappij. De organisatie van PANN bestaat uit ruim tachtig vrijwilligers. De opbrengsten die Stichting PANN haalt uit haar activiteiten worden in een fonds gestort. Uit dit fonds financiert PANN haar eigen maatschappelijke activiteiten en keert PANN subsidies uit om de homo-emancipatie in Nederland te bevorderen. In het kader van het 40-jarig bestaan van de stichting wordt dit jaar voor het eerst de PANN-Prijs ter waarde van 10.000 euro uitgereikt aan het beste initiatief ter bevordering van de homo- en lesbische emancipatie.

PANN-Bussen

Vanuit Utrecht rijdt op 4 april 2009 een PANN-Bus naar Patronaat in Haarlem. Tegen het einde van het feest rijdt de bus weer terug naar Utrecht. De bus vertrekt om 21.15 uur vanaf het Jaarbeursplein. Tevens rijdt er om 03.00 uur een bus vanuit Haarlem naar Schiphol. Op Schiphol kan worden overgestapt op het nachtnet richting Amsterdam en richting Leiden - Haarlem - Delft - Rotterdam.

Bus-retourkaarten à ¤ 10,- (retour Utrecht-Haarlem) of ¤ 5,- (enkele reis Haarlem - Schiphol) zijn los van de toegangskaarten verkrijgbaar via voorverkoop op www.pann.nl.

Praktische informatie PANN-on-Tour Haarlem

Event: PANN-on-Tour Haarlem

Plaats: Patronaat, Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem

Datum: 4 april 2009 van 22:00 uur tot 03:45 uur

Kaartverkoop:

* Entreekaarten à ¤ 6,- per stuk via www.pann.nl, Patronaat of bij Primera (er wordt een fee in rekening gebracht). Voor meer informatie over voorverkoopadressen: www.primera.nl. De toegangskaarten zijn geldig tot 00:00 uur, daarna vervalt de geldigheid van de toegangskaarten.
* PANN-Buskaarten: ¤ 10,- per stuk (retour Utrecht -Haarlem) / ¤ 5,- per stuk (enkele reis Haarlem-Schiphol)

Bijzonderheden: Tijdens PANN-on-Tour Haarlem is de GGD aanwezig voor gratis vaccinatie tegen Hepatitis B.


---