Ingezonden persbericht


Persbericht

Kröller-Müller Museumweekend: `Beeld zoekt vrouw'
Spannende dagactiviteit voor gezinnen met kinderen

Otterlo, 11 maart 2009

Tijdens het Museumweekend, op zaterdag 4 en zondag 5 april, organiseert het Kröller-Müller Museum weer een leuke dagactiviteit, speciaal voor gezinnen met kinderen (vanaf ongeveer 5 jaar). U kunt het Kröller-Müller Museum en het Nationale Park De Hoge Veluwe op beide dagen voordelig bezoeken: tijdens het Museumweekend krijgt u 50% korting op een combinatiekaartje!

De activiteit staat dit jaar in het teken van het `bekende' programma `Beeld zoekt vrouw'. Samen met medewerkers van dit programma zoeken de kinderen door het hele museum en de beeldentuin naar een geschikte partner voor het beroemde beeld `Drijvende sculptuur, Otterlo' van Marta Pan. Een spannende en humoristische tocht, boordevol creatieve opdrachten en prikkelende uitdagingen, met gegarandeerd een frisse kijk op de collectie voor het hele gezin.

Deelnemen aan de activiteit kan (op beide dagen) tussen 11.00 en 16.00 uur. De activiteit is gratis voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor park en museum. U hoeft zich niet aan te melden.

# # # # #