Ingezonden persbericht


FUNKYPUPPIES PRESENT CUBE:03 BLACK ELECTRONIC DANCE MUSIC

SATURDAY 04.04.2009
SUGARFACTORY AMSTERDAM

CUBE: Arts en Crafts

Al je je afvraagt waar sexy underground house en rauwe street sounds elkaar ontmoeten dan is er maar 1 antwoord te geven: CUBE Deze muziekbox biedt al een aantal edities een platform voor liefhebbers voor donker getinte dansmuziek met "Soulpower" als hoofdingrediënt, oftewel: Black Electronic Dance Music (als in Deep- en Soulful House, Baltimore, Bassline, Broken Beats, Blacktro, Garage Afrobeats, Minimal, Latinhouse grooves, Hiphop en Fidget). Opbouwend van Soulful House naar keiharde Fidget creëert zich een avond die je meesleept als een treinrit door "Alice in Wonderland". Na een overvolle tweede editie gaan FunkyPuppies weer verder met een dikke line-up en bizarre entertainment. Dat CUBE niet alleen om muziek gaat bewijst FunkyPuppies maar weer door een kersverse samenwerking met Orkater Theatre Group. Zij zullen met hun jarenlange ervaring en vindingrijke concepten de entertainment op CUBE verzorgen. Een samensmelting van artiesten en publiek waarbij creatievelingen als DJ's, dansers, painters, fotografen, filmmakers, vormgevers, kappers, breakers en fashionaddicts zullen worden gestrikt.

Voor de derde editie in de Sugarfactory nodigt CUBE de volgende artiesten uit:

| TOM DE NEEF (BE) |
Deze veelzijdige Belgische dj/producer wordt alom gerespecteerd in de internationale house-industrie voor zijn draaikunsten en producties in verschillende genres. Dit heeft hem residenties opgeleverd bij evenementen van 'Hed Kandi' en de eigen 'Stealth' avonden van housekoning Roger Sanchez. Hij reist hij de hele wereld af om met zijn true housesound elke dansvloer te veranderen in een plek die je meevoert naar ongekende hoogte! En dat is precies wat hij van plan is bij CUBE!

| BENJAMIN BROWN aka MR.FUNKYPUPPIES |
Deze pionier is en zal altijd een promotor blijven voor Black Electronic Dance Music. Als dj, promotor, muzikaal adviseur & creatief directeur van FunkyPuppies heeft hij diverse rages intens meegemaakt. FunkyPuppies gaat zijn 10e jaar in en zijn visie op het nachtleven is altijd uniek geweest. Daarnaast is hij als dj weer terug naar zijn oude vertrouwde Housesound na een korte eclectische periode. Noem een clubavond en hij heeft er gestaan. Als resident zal hij zijn 'soulpower' op CUBE tentoonstellen.

| STEVE BOOMSELECTER |
In 20 jaar house en 10 jaar FunkyPuppies hebben verschillende muziekgenres grote hoogtepunten gekend en ontwikkelingen doorgemaakt. Zo heeft de Garage scene diverse ontwikkelingen doorgemaakt; van de 'US Garage' naar de 'UK Garage' naar 'Speedgarage'. Een van de clubavonden uit deze periode die bovengenoemde stijlen harmonieus wist te combineren, was het populaire 'Splendid'. De grote man zowel achter de schermen als de draaitafels, is niemand anders dan Steve Boomselecter. Voor CUBE zal hij naast de heetste Baltimore tracks ook veel grote 'Splendid' dansvloerkrakers draaien.

| JEFF ALEXANDER |
Bij CUBE is er naast top DJ's als bovengenoemde, ook ruimte voor jong aanstormend talent. Jeff Alexander is daar een goed voorbeeld van. Als resident van de 'Digital Soul' avonden weet hij te imponeren en de heerlijke soulvolle housevibe over te brengen op het publiek. Dit is een dj om in de gaten te houden!

| GUERILLA SPEAKERZ |
Dit frisse duo zal met hedendaagse dikke beats de jeugd van tegenwoordig vertegenwoordigen. Fidget, Baile Funk, Baltimore, Blacktro, Bassline en meer BPMs staan centraal in hun energieke set. Hun sound wordt steeds meer herkend en zeker ook erkend. Dit leverde ze al een gig op bij 'Dirty Dutch Aftershock'! Op deze editie van CUBE zullen ze weer tot het uiterste gaan!

Line-up CUBE zaterdag 4 april 2009

TOM DE NEEF (BE)
BENJAMIN BROWN
STEVE BOOMSELECTER
GUERILLA SPEAKERZ
JEFF ALEXANDER

Visuals: DikkePikselz
Entertainment: Orkater Theatre Group

CUBE: HOW MUCH?
12,50 euro aan de deur
10,00 euro VVK
Tijden: 23.00u-05.00u

CUBE: TICKETS?
De CUBE kaarten zijn beperkt te bestellen op www.sugarfactory.nl Wees verstandig en koop je kaarten snel, want OP=OP!

Von Zesenstraat 411 - 2
1093 DM Amsterdam
T 020 77 481 28
M 06 145 00 958
E gaby@funkypuppies.com
W www.funkypuppies.com


---- --