Ingezonden persbericht


19 maart 2009

Laat je verleiden in Nieuw Land tijdens het Museumweekend!

Lelystad - Op 4 en 5 april vindt de 28e editie van het Nationaal Museumweekend plaats. Dit jaar is het thema: Verleiding. Nieuw Land verleidt bezoekers om langs te komen met gratis toegang en een feest voor de zintuigen! Tijdens dit weekend is er van alles te zien, te horen, te proeven en te voelen. Dit alles overdekt met een niet te weerstane saus van heerlijke (Flevolandse) geschiedenis!

Wat te denken van een historische korte film over de Noordoostpolder, optredens van bekende Lelystadse koren die zeemansliederen en ballades zingen, het beluisteren van het Flevolandse volkslied, een speeltafel voor de kinderen en een lekkere verrassing voor de smaakpupillen? Naast deze activiteiten bij Nieuw Land kunnen bezoekers op 4 en 5 april met 50% korting naar de Bataviawerf. Er kan een speciaal kortingskaartje bij de receptie van Nieuw Land worden gehaald.

Het Museumweekend is een initiatief van de Nederlandse Museumvereniging. Ieder voorjaar doen meer dan 500 musea mee aan dit feestelijke weekend dat bedoeld is om mensen die niet of weinig naar musea gaan kennis te laten maken met de rijke en gevarieerde museumwereld.

Kijk voor informatie over Nieuw Land en onze openingstijden op onze website www.nieuwlanderfgoed.nl