Gemeente Barendrecht

Persbericht Gemeente Barendrecht

Start werkzaamheden Middenbaan

Barendrecht (woensdag 1 april 2009) - Op zaterdag 4 april om 13.30 uur verzorgt wethouder Bas Noot- enboom de officiële start voor de herinrichtingswerkzaamheden aan de Middenbaan. Dit feestelijke moment vindt plaats op de Middenbaan ter hoogte van 't Vlak. Ter gelegenheid van deze happening zijn TV-favorieten Bob de Bouwer en zijn vriendinnetje Wendy vanaf 13.00 uur aanwezig in de winkel- straat. Na het startmoment kunnen kinderen op de foto met Bob en Wendy.

Vooruitlopend op de Centrumontwikkeling start de gemeente op maandag 6 april met de werkzaamheden. Deze nemen naar verwachting 12 tot 15 weken in beslag. Er wordt gestart nabij foto Klein, aan het einde van de proefstrook. Er wordt in fases gewerkt, zodat de Middenbaan gewoon bereikbaar blijft voor het winkelende publiek. De gemeente doet er alles aan om de overlast die met de werkzaamheden gepaard gaat, tot een minimum te beperken.

Nieuwe, kwalitatief goede uitstraling
Met de herinrichting krijgt de Middenbaan een nieuwe, kwalitatief goede uitstraling, die past bij het karakter van Barendrecht. Om een impressie van het eindbeeld te krijgen, is op de Middenbaan ter hoogte van De- lifrance en boekhandel Edel al een proefstrook van de bestrating aangelegd. De Middenbaan wordt ook voor- zien van bijpassend straatmeubilair.


Noot voor redacties