Politie Gelderland-Zuid

Bestuurster schept motorrijder en belandt in sloot

Haaften, 04-04-2009 o Vrijdagavond rond 18.15 uur vond op de Bernhardstraat in Haaften een aanrijding plaats tussen een automobiliste en een motorrijder. Daarbij raakte de vrouw met haar auto in de sloot en de motorrijder gewond.

Een 77-jarige bestuurster uit Haaften reed over de Bernhardstraat richting Graaf Reinaldweg. Ze wilde links een inrit op om te keren en deed daarbij vermoedelijk ook haar richtingaanwijzer uit. Bij het linksafslaan was op dat moment een 22-jarige motorrijder uit Hellouw echter al bezig om haar te passeren. De vrouw zag hem niet met de aanrijding als gevolg.

De motorrijder liep daarbij vermoedelijk ernstig beenletsel op en is met een ambulance naar het ziekenhuis in Gorinchem gebracht. De vrouw kwam met haar auto in een naastgelegen sloot terecht. Daarom rukte ook de brandweer uit voor de hulpverlening. De 77-jarige bleef ongedeerd.

Politieagenten van VerkeersOngevallenAnalyse kwamen ter plaatse voor technisch sporenonderzoek naar de toedracht. Agenten namen een getuigenverklaring op. Het onderzoek gaat nog verder. (08)

Laatst gewijzigd 04-04-2009 13:52 | © Regio Gelderland-Zuid |