Gemeente Oirschot

18e Expositie Amateurkunst Oirschot geopend

Op zaterdag 4 april opende burgemeester Ruud Severijns de 18de Expositie Amateurkunst Oirschot. Dit gebeurde in het bijzijn van de 38 deelnemers en genodigden.

De tentoonstelling met schilderstukken, beelden, glas en andere werken is meer dan de moeite waard om te bezichtigen. Het niveau is hoog en in sommige kunstwerken zitten verrassende elementen. Dus: Komt dat zien!

De expositie is verdeeld over twee locaties: het Museum Kruysenhuis en het Museum De Vier Quartieren. Beide musea bieden een afwisselend scala aan kunstwerken van inwoners uit de gemeente Oirschot of personen die een binding hebben met de gemeente. Het gaat om werken van volwassenen, maar ook van zeven jongeren.

De tentoonstelling is nog te zien tot en met 3 mei. Openingstijden: op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur, op dinsdag van 10.00 tot 13.00 uur. Ook op Eerste en Tweede Paasdag dag zijn de musea van 13.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Van de volgende personen zijn werken te bezichtigen. Marian van Amerongen-Suijs, Lucas van der Avort, Ria Baeten-Smits, Carla Bartels-Lemmens, Patty Biermans, Hans Dousi, Daan van Emmen, Leo Endeveld, Hermine van Erp, Miranda de Gruiter, Hennie Hannink, Margreth ten Have, Otte Hoffmans, José van Hout-van Agt, Merel van Laarhoven, Riet van Leeuwen, Emmie Liebregts, André Lieu, Carry Luysterburg, Marlies Melis, Nel van de Moosdijk, Mary Mulder, Marcel Noordman, Mieke Peters, Neeltje Roefs, Ellen Rooijackers, Marian van der Sanden, Ans Schreppers, Walter van Sluisveld, Marie-José Speekenbrink, Gerard van de Ven, Wim Vogels, Miek Vossen, Heidi van Vugt-Smits, Christianne van de Wal, Kees van de Wal, Nine van Weert, Annie Zwerts-Willems.