Gemeente Zandvoort


Goede week voor Comité Zandvoort Helpt Congo

Het actiecomité Zandvoort Helpt Congo meldt deze week het navolgende: ook deze week is het actiecomité weer druk in de weer geweest om geld te werven. En met resultaat. Ook zijn er weer mensen bereid gevonden mee te doen. Waarvoor veel dank. Ondertussen wordt er een leuk programma voorbereid voor de afsluiting van de actie op 5 april.

Acties
Zo is het comité afgelopen zaterdag bij de opening van de Kinderkunstlijn aanwezig geweest. En het moet gezegd: de aanwezige Zandvoorters waren zeer gul in het kopen van loten. Ook toneelgroep Hildering liet van zich horen en is met de pet rond gegaan tijdens hun voorstelling. Het leverde het geweldige bedrag op van ¤ 100,-. Bovendien heeft het bestuur toegezegd dit bedrag te verdubbelen. Hulde!

Op zondag was het de beurt aan dorpsomroeper Klaas Koper, samen met comitéleden Martine, Diny en Ankie. Zij gingen door het dorp met De Klink. Dit leverde in één uur meer dan ¤ 300,- aan loten op. Een knappe prestatie!

Afgelopen week heeft de statiegeldactie bij de Albert Heijn en de Vomar respectievelijk ¤ 73,10 en ¤ 45,30 opgebracht. Daarmee komt de teller van de statiegeldactie op meer dan ¤ 200,-

Aanmeldingen
Ander leuk nieuws: tijdens de laatste vergadering hebben nieuwe mensen zich aangemeld om een actie op te starten voor de weeskinderen. Marianne Rebel heeft aangeboden een privéles schilderen te laten veilen. En er zijn vele leuke plannen ingediend voor de grote finaledag op 4 april.

Afsluiting
Op zaterdag 4 april zijn er van 's morgens vroeg tot laat in de avond activiteiten gepland. De actie zal vervolgens op zondag passend worden besloten meteen knallend benefietconcert in de protestante kerk en de overhandiging van de cheque.