Gemeente Bolsward


Nieuws
30-03-09

Aanstaande zaterdag 4 april Info-energiebeurs in de Sam. van Haringhouckstraat



Op de info-energiebeurs krijgt u handige tips over hoe u energie kunt besparen in en om uw woning. Schminken, een kleurenwedstrijd en springen op het springkussen; ook voor kinderen is volop vertier. Een speciale electro-trein pendelt u deze dag van de binnenstad naar de Sam. van Haringhouckstraat en brengt u ook weer terug. .

In het kader van het project `Warm Welkom' organiseren de inwoners van de Sam. van Haringhouckstraat de afgelopen weken verschillende activiteiten om energie te bespraren. Hiermee verdienen ze punten voor het nationale Klimaatstraatfeest. Ook nu hebben de inwoners met veel enthousiasme een gezellige info-energiebeurs opgezet waarbij alle inwoners uit Bolsward van harte welkom zijn.

Locatie: hoek Sam. van Haringhouckstraat bij het plantsoen

Zaterdag 4 april organiseert de Samuel van Haringhouckstraat

een Info-energiebeurs in het kader van het Nationale klimaatstraatfeest!!
Dit mag u niet missen

Programma
o 13.00 uur opening met diverse standhouders o 13.00 uur start van Electro trein o 13.00 uur - 16.00 uur inleveren kleurplaten o Schminken voor de kinderen o 13.00 uur - 16.00 uur koffie gratis o 13.00 uur - 16.00 uur spring kussen voor de kids o Karaoke met Benny Bakker o Voor iedere bezoeker is er een leuke attentie

Avond vulling voor de wijkbewoners o 19.30 uur gratis hamburgers o 19.30 uur prijsuitreiking kleurwedstrijd o 20.00 uur vuurkorven aan o 22.30 uur afsluiting energie dag Sam. van Haringhouckstraat

Voor meer inlichtingen tel: 06-10990289 De electrotrein pendelt van de binnenstad naar de Sam. van Haringhouckstraat en brengt u ook weer terug. Stap in, de ritten zijn gratis!

feed