TROS

Hilversum, 31-03-2009
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 4 april
Radio 2 - 16.00 uur

DE TOPPERS TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 4 april zijn de Toppers een uur lang te gast in TROS MUZIEKCAFÉ. 'De Toppers' staat natuurlijk voor de zangers René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon. Op 14 mei doen zij mee in Moskou met het nummer 'Shine' in de halve finale van het Eurovisie Songfestival, waarna zij op zaterdag 16 mei in de finale hopen te staan. Momenteel zijn zij iedere week te zien in de TROS-reallifesoap 'De Toppers op weg naar Moskou'.

Verder in TROS MUZIEKCAFÉ:

Mon Amour. BZN drummer Jack Veerman is de stuwende kracht achter deze nieuwe Volendamse formatie. De band speelt al met veelvuldig in het land en het album 'After All These Years' met daarop de debuutsingle 'Let's Forgive and Forget' is net uitgekomen.

Dan Rothery is een Canadese rock zanger die zijn muzikale carrière begon met de Japanse rockband 'Ancient Youth' in 1990. Daarna werd hij solo bekend met de single 'Accidental Kisses' in Canada. Zijn nieuwe single 'Regret' is nu uitgekomen in Europa.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl