Ingezonden persbericht

PERSBERICHT - MELKWEG AMSTERDAM

KUBUS & BANG BANG
LIPS
"Fighting for Water tour"

Oude Zaal ( zaterdag 4 april ( 21:00 uur ( E13,00 + lidm.

'Rauw en oprecht' is het eerste wat in je opkomt als je het samenwerkingsproject van de Britse rapper Bang Bang en Kubus, de onbetwiste koning van de Nederlandse biets, beluistert. In 2008 verscheen hun eerste dubbel-cd "Pie & Mash". Hierop zijn 30 tracks met nieuwe, frisse muziek te horen; een combinatie van ongedwongen Hollandse biets en scherpe Britse vocalen. Binnenkort komt er van beide heren een solo plaat uit.
Kubus & Bang Bang hebben samen nog geen nieuw album, maar ze zijn wel hard bezig met andere projecten. Zo komt er binnenkort van allebei een nieuwe cd uit. Bang Bang komt met het solo album "Fuck Suicide I'm Staying". Op deze plaat zijn wel biets van de Hollandse producer Kubus te horen. Kubus' nieuwe plaat bestaat uit 22 instrumentale Kubus-biets en heet dan ook: "Kubus-Biets Instrumentals Version 01". Beide cd's zullen uitkomen op het label van Bang Bang: "Dog 's Bollocks".
Met het verschijnen van hun beider soloalbums, voeren Kubus & Bang Bang strijd voor schoon drinkwater in Bangladesh. Samen met Lips; de eerste vrouwelijke artiest die onder Bang Bang's label Dog 's Bollocks valt. De Fighting For Water campagne is ingezet met een goed ontvangen tiendelige documentaire waarbij Bang Bang werd gevolgd tijdens zijn intensieve voorbereiding op de kick box clash in de Amsterdamse Escape op 26 januari jongstleden. In de komende maanden zullen de heren en dame hun goede doel gaan promoten met een aantal explosieve shows in de Nederlandse clubs. Ook de Melkweg draagt bij aan dit goede doel: er wordt 1 euro per verkocht kaartje gedoneerd aan Fighting For Water. Strijdt mee en ben erbij!
Voor meer informatie: http://www.fightingforwater.com/