Gemeente Rotterdam

Vanaf zondag 5 april is er weer iedere week een zondagmarkt op het marktterrein aan de Binnenrotte in het centrum van Rotterdam.

Het wordt weer gezellig op de markt!
VANAF ZONDAG WEER MARKT BINNENROTTE

Vanaf zondag 5 april is er weer iedere week een zondagmarkt op het marktterrein aan de Binnenrotte in het centrum van Rotterdam. De markttijden zijn iedere zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur. Door een verbreding van de paden is de toegankelijkheid verbeterd en wordt het nog aantrekkelijker om op zondag te komen markten. Het wordt weer gezellig op de markt!

Funshoppen
De zondagmarkt is een leuke en gezellige markt waar originele producten worden aangeboden. Daarom is de markt op zondag zeker een bezoek waard. Mede door het gevarieerde aanbod van artikelen is de zondagmarkt een waardevolle aanvulling voor het winkelend publiek in het centrum van Rotterdam.

Aantrekkelijke markt
De zondagmarkt wordt vanaf komende zondag elke week gehouden tot het najaar. Om de markt nog aantrekkelijker te maken voor de marktbezoekers, zijn de toegangspaden en het middenpad ter hoogte van de Librijesteeg verbreed. Verder is een extra doorgang gemaakt bij de Spaarbankstraat.
Door deze maatregelen zijn er ook meer mogelijkheden voor evenementen om op de zondagmarkt

Bron: Communicatie STZ, 03-04-2009