Hoogheemraadschap Delfland
* Delfland bij Kom in de Kas

Delfland bij Kom in de Kas

Ook dit jaar doet het Hoogheemraadschap van Delfland weer mee met Kom in de Kas Westland. Het evenement wordt gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 april. U vindt de stand van Delfland bij kwekerij Fachjan BV Potplanten, Harteveldlaan 6 in Honselersdijk. Zaterdag 4 april is de kas open van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 5 april van 11.00 tot 16.00 uur.

Kom in de Kas Het thema van Kom in de Kas is dit jaar 'Kom kijken hoe het werkt'. In de stand van Delfland kunt u zien hoe het Krooswiel werkt. Het Krooswiel is een klein drijvend gemaaltje dat kroos uit sloten verwijdert met een schoepenrad. Deze milieuvriendelijke uitvinding heeft in januari 2009 de InfraTech Innovatieprijs 2009, thema water, gewonnen.

Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen het 'eendjesspel' spelen en leuke prijzen winnen. Bovendien is er een fotowedstrijd. Wie maakt de mooiste, leukste of creatiefste foto van onze stand en wint een mooie prijs?

Wilt u meer informatie over het werk van Delfland? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom tijdens Kom in de Kas op zaterdag 4 en zondag 5 april.