Gemeente Hilversum

Cabaret abc-tje in Theater Gooiland

10 april 2009

Aanvang 20.15 uur

Coen Jutte is een entertainer pur sang. Waar Jutte optreedt, gebeurt er wat. Laat u meesleuren in zijn positivisme, verwondering, twijfel en nuances. Met zijn gekke en originele invallen, gevatte improvisaties en nuchtere blik weet hij elk onderwerp op hilarische wijze te ontmantelen. Hij grossiert daarbij in briljante vondsten en originele anekdotes. Jutte is de koning van de relativering en dat werkt onbedaarlijk op de lachspieren.

Robbert Jan is in "Rrrrecht vooruit!" in topvorm! Dit programma gaat als op hol geslagen intercity maar 1 kant op en dat is keihard recht vooruit! Dus wilt u een avondje meegezogen worden? Spice up your life en stap in deze emotionele rollercoaster. Zoals altijd dicht, zingt, danst en persifleert Robbert Jan in een snel schakelende collage van scènes over het 'echte leven'. Herkenbaar? U bet ya!

Cabaretduo Olaf en Jasper trakteren jou én zichzelf op een overheerlijke portie MEUK. Met veel improvisatie, interactie met het publiek en prachtige liedjes geven Olaf en Jasper je precies wat je nodig hebt: nutteloze bagage, ongevraagd advies, loze weetjes en slimme antwoorden op domme vragen. Oftewel: meer MEUK!

Toegang: EUR 18,00

Adres
Theater Gooiland, Emmastraat 2, 1211 NG Hilversum