Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 13.00 uur

Utrecht, 05-04-2009

Verkeerscontrole

BAARN Vrijdag 3 april heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op de Oude Amsterdamsestraatweg. In totaal werden 60 voertuigen gecontroleerd en werden tien bekeuringen uitgeschreven.

De controle werd gehouden van 10.30 uur tot 15.00 uur en richtte zich onder andere op beroepsvoertuigen. Bij enkelen werden technische gebreken geconstateerd en drie maal werd geen autogordel gedragen.

Parkeercontrole

BUNSCHOTEN SPAKENBURG Zaterdag 4 april heeft de politie op diverse plaatsen rond de Westdijk bekeuringen uitgeschreven in verband met fout parkeren.

In totaal werden 23 processen-verbaal uitgeschreven. Het merendeel (14) daarvan voor het parkeren zonder vergunning op de Westdijk. De anderen waren voor parkeren op een invalidenplaats zonder invalidenkaart, voor het parkeren op de stoep en voor het parkeren op plaatsen waar dit verboden is (vier keer).

Vechtpartij op het voetbalveld

SOEST Zaterdagmiddag 4 april vond op het voetbalterrein aan de Bosstraat een vechtpartij plaats. Een slachtoffer liep hierdoor verwondingen op.

Op het voetbalveld ontstond een conflict waarbij een 17-jarige jongen uit Nieuwegein slaags raakte met een 18-jarige jongen uit Soest. De 44-jarige vader van de man uit Nieuwegein bemoeide zich met het conflict. Een 19-jarige man uit Soest werd vervolgens geslagen met een cornervlag door de 17-jarige jongen uit Nieuwegein. Hij liep hierbij verwondingen op en de Soestenaar deed aangifte. Alle drie de verdachten zijn aangehouden en worden door de politie verhoord.