Politie Gelderland-Zuid

Emballagetruc mislukt

Nijmegen, 05-04-2009 o Zaterdagavond heeft personeel van een supermarkt aan de Molenweg een man aangehouden op verdenking van oplichting. Hij zou vanaf een terrein bij de winkel onder meer kratten bier hebben weggenomen en die vervolgens hebben aangeboden bij het emballageapparaat. Toen de man de tegoedbon bij de kassa wilde gaan verzilveren, greep winkelpersoneel in. De man wilde er vervolgens vandoor, wat hem werd belet. De politie werd gewaarschuwd.

Toen politieagenten bij de winkel kwamen, stond er een hoop publiek omheen. Enkele medewerkers deden hun verhaal waarop de agenten de 40-jarige verdachte Nijmegenaar overnamen en meenamen naar het politiebureau. Aanvankelijk maakte de man nog stennis en hield vol dat hij onterecht was aangehouden. Tijdens verhoor legde hij echter een bekennende verklaring af. Namens de supermarkt is aangifte gedaan. Een aantal getuigen heeft een verklaring afgelegd.

Na zijn in vrijheidstelling is de 40-jarige man meteen weer aangehouden. Dit in verband met een nog openstaand vonnis. Zijn hond die hij bij zich had, is tijdelijk op het bureau opgevangen. (08)

Laatst gewijzigd 05-04-2009 13:20 | © Regio Gelderland-Zuid |