Politie Brabant-Noord

Politieberichten Brabant-Noord, 5 april 2009

Aanhoudingen huiselijk geweld in Drunen

Regio, 05-04-2009

Drunen- Zaterdagmiddag is een 26-jarige man uit Drunen in hun woning aangehouden voor mishandeling van zijn 24-jarige vriendin. De man had de vrouw vrijdagavond verschillende verwondingen toegebracht met een mes en bracht haar vervolgens naar het ziekenhuis. De man dwong de vrouw te vertellen dat ze overvallen was. Toen de aangifte opgenomen werd, bleek dat het verhaal anders in elkaar stak. De politie is de 26-jarige man thuis op gaan halen en heeft hem voor verhoor ingesloten.

Cuijk- Zondagochtend vroeg is een 47-jarige man in zijn woning aangehouden voor mishandeling van zijn 48-jarige vrouw en vernieling van hun interieur. De man was flink onder invloed van alcohol en is overgebracht naar het bureau.

Cuijk- Een 40-jarige Udenaar is vrijdagavond in de woning van zijn 37-jarige ex-vriendin aangehouden voor vernieling. De man vermoedde dat zijn ex, de relatie was sinds drie weken beëindigd, bezoek had van een man en kwam polshoogte nemen. Hij wilde de woning binnen, maar kreeg geen toegang en vernielde het glas van de voordeur. Hierbij raakte hij lichtgewond. Na controle in het ziekenhuis werd hij aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Den Dungen- Vrijdagmiddag werd in zijn woning een 35-jarige Dungenaar aangehouden voor op 29 maart gepleegd geweld tegen zijn 29-jarige ex-vriendin uit Uden. De vrouw kwam 29 maart, vergezeld van een vriendin, in de vooravond post afgeven bij haar ex, terwijl er een contactverbod tussen de twee was. De man mishandelde de vrouw in zijn woning en zij is later op de avond ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. In de tussentijd had de man ook nog bedreigingen geuit via MSN. De vrouw heeft aangifte gedaan en er zijn verschillende getuigen gehoord. De man is ingesloten voor nader onderzoek.

Oss -Zaterdagmiddag is een 35-jarige Osse vrouw aangehouden in de woning van haar moeder voor mishandeling van haar 43-jarige Osse echtgenoot in hun woning. De twee liggen met elkaar in echtscheiding en ondanks een verbod, kwam de vrouw toch in hun woning. Daar gingen de twee met elkaar op de vuist. De vrouw werd aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

's-Hertogenbosch- Zaterdagavond is in de woning van zijn 23-jarige vriendin een 26-jarige Rosmalenaar aangehouden voor huiselijk geweld. De man zou stomdronken in de woning zijn met drie kinderen. De vrouw durfde niet naar binnen en belde de politie. Toen agenten ter plaatste kwamen bedreigde de man de vrouw met de dood en werd de man meegenomen naar het bureau.