Ingezonden persbericht


Foto: Bop Mulder

Persbericht

Hilversum, 24 maart 2009

DENNIS VS VALERIO: WIE IS HIER NOU EIGENLIJK DE ECHTE VENT?

BNN-PRESENTATOREN GAAN DE STRIJD AAN MET ELKAAR

Kleine jongens worden groot. Er komt een punt in het leven van iedere man, dat hij zichzelf moet bewijzen. Voor Dennis Storm en Valerio Zeno is die tijd nu gekomen. In acht slopende uitdagingen gaan ze met elkaar de strijd aan om voor eens en voor altijd uit te maken wie van hen nou de echte vent is. Dat wordt schelden, zweten, slepen, beuken en tot het uiterste gaan, want de twee hebben er alles voor over om elkaar te verslaan. Dennis vs Valerio is vanaf zondag 5 april te zien bij BNN op 3.

Casanova, handyman of moderne man, wie sleept de meeste van deze en andere titels binnen? Diegene wordt aan het einde van deze nieuwe vs-serie gekroond tot winnaar. In de eerste aflevering maken Dennis en Valerio uit wie van hen het meest heeft met het ultieme mannenspeeltje: de auto. Te beginnen met hun rijbewijs. De mannen moeten opnieuw afrijden en dat blijkt echt niet makkelijk te zijn. Ook krijgen ze de opdracht voor 500 euro een auto te kopen en te pimpen, om daar vervolgens een keiharde demolition derby mee te rijden. Een voorproefje van de serie is nu al te zien op dennisvsvalerio.bnn.nl. Bovendien nemen Dennis en Valerio het naast hun tv-avonturen in een exclusieve webserie tegen elkaar op. Wie in deze webstrijd de meest mannelijke man is, bepaalt alleen de BNN.nl-bezoeker. Daarnaast biedt de site voor echte fans alle mogelijkheid om hun favoriet te ondersteunen.

Met Dennis vs Valerio voegt BNN een nieuwe dimensie toe aan de vs-serie: voor het eerst vechten twee mannen het uit. In 2005 veegde Katja Schuurman de vloer aan met Bridget Maasland in Katja vs Bridget. In 2006 en 2007 deed Katja het nog eens dunnetjes over tegen De Rest. Vorig jaar eindigde Ruben vs Sophie na een spannende finale in een gelijkspel. Dennis vs Valerio, vanaf zondag 5 april van 22.10 tot 22.50 uur op 3.

Meer informatie: BNN Communicatie
Martine ter Horst, tel: 035-6268913, e-mail: martine.ter.horst@bnn.nl