Ingezonden persbericht


HOEDOEJIJDAT.NU: PERSOONLIJK EN PRAKTISCH TV-PROGRAMMA OVER GELOOFS- EN LEVENSVRAGEN.

Hoedoejijdat.nu, elke zondag vanaf 5 april, Nederland 2 en op www.hoedoejijdat.nu

De EO start vanaf zondag 5 april met het tv-programma Hoedoejijdat.nu. Hierin zoeken Herman Wegter en Mirjam Bouwman samen met deelnemers naar antwoorden op persoonlijke geloofs- of levensvragen. De gasten in het programma kiezen uit een tip van een ervaringsdeskundige, een coach of een dominee. www.hoedoejijdat.nu is het interactieve onderdeel van het programma waar kijkers zelf hun vraag kunnen stellen en naar tips kunnen zoeken.

Hoedoejijdat.nu op televisie
Herman Wegter ontvangt een brief met een vraag. Hij bezoekt vervolgens de briefschrijver met een laptop onder zijn arm. Daarop staan 3 tips: één van een ervaringsdeskundige, een van een coach en een van een dominee. De gast kiest één van de filmpjes op de laptop. Daarna zet hij/zij naar aanleiding van de tip en met behulp van Herman een concrete stap. Door de uitzending heen zien we Mirjam Bouwman met dezelfde vraag allerlei mensen interviewen: Hoe zouden zij met deze situatie omgaan?

www.hoedoejijdat.nu
Heb je een geloofs- of levensvraag? Surf dan naar www.hoedoejijdat.nu. Kies daar van wie jij wilt weten hoe hij of zij dat doet. De site staat vol met filmpjes van ervaringsdeskundigen, coaches en dominees. Op het forum kun je in gesprek gaan met andere bezoekers.