Ingezonden persbericht


VOORPROEVERIJ HOTEL DOESBURG EN NOABERS ETEN & DRINKEN

Toekomstige gasten geven invulling aan menukaart Hotel Doesburg

Doesburg. Wie nieuwsgierig is naar de inhoud van de menukaart van Noabers Eten & drinken, moet nog tot 5 april geduld hebben. Invulling geven aan de kaart, is door de toekomstige gasten zélf gedaan. Op maandagavond 19 januari heeft Hotel Doesburg een bijeenkomst georganiseerd waarbij een aantal toekomstige gasten aanwezig waren. Aan hen werd de conceptversie van de menukaart gepresenteerd. Een ieder kreeg de gelegenheid kritisch te zijn, onder het genot van een onbekend wijntje. Een aantal wijnleveranciers had namelijk hun lekkerste huiswijnen geselecteerd, die op deze avond blind werden geproefd. Aan de hand van geur, smaak, afdronk en bijzonderheden werden de wijnen beoordeeld en werd de keuze voor de Noabers huiswijn gemaakt.

Noabers Eten & drinken

Zowel in het restaurant, grand café, bar en take away van Noabers Eten & drinken, kan men straks genieten van traditionele én trendy gerechten. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van eerlijke en pure ingrediënten uit de omgeving. Noabers Eten & drinken wil haar gasten straks laten eten en drinken wat zij lekker vinden, vandaar dat zij een aantal doelgroepen hebben uitgenodigd, die meedachten over de inhoud van de restaurant- en grand café kaart, alsmede de wijnkaart. Het hotel, dat op 5 april 2009 de deuren opent, hoopt met dit unieke voorproefje straks veel gasten de tong te strelen.

Uit aan de IJssel
Medebepalend voor de bijzondere aantrekkingskracht van Noabers Eten & drinken is de unieke ligging direct aan de meanderende IJssel. Het verkoelende water, passerende bootjes en het fraaie decor van groene uiterwaarden maken Noabers Eten & drinken tot een plek om uren door te brengen. Bij terrasweer buiten natuurlijk, maar ook binnen is het panorama op de IJssel indrukwekkend.

Doesburg, 20 januari 2009


* * * * * * * *
Noot voor de redactie (