Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

()

()

De Britse versie van Oceans 11
bij Comedy Central
Hustle, de avonturen van een groep oplichters in Londen

Amsterdam, 26 februari 2009

Comedy Central zendt vanaf 5 april het nooit eerder uitgezonden vijfde seizoen uit van de serie Hustle. De Britse dramady gaat over een groep van vijf beroepsoplichters. Iedere aflevering werken zij aan een nieuwe zaak waarbij zij mensen met een slecht karakter oplichten. Adrian Lester vertolkt de rol van Michael Stone, een fenomeen in de oplichterwereld en leider van de groep. De serie die in de UK al werd genomineerd voor een Emmy Award en een Britse BAFTA wordt rondom Londen opgenomen. De sfeer en inhoud van het programma doen denken aan de film Oceans 11, waarin George Clooney en Brad Pit beiden ook de rol van creatieve dief op zich nemen.

De oplichters van Hustle nemen niet zomaar iedereen te grazen. Ze lichten enkel diegenen op die bijvoorbeeld oude mensen hebben afgezet of gebruikt om aan geld te komen. De oplichters van Hustle voelen zich daarom niet schuldig ten opzichte van hun slachtoffers. De sterke cast, humor en verrassende verhaallijn zorgen voor een nieuwe topserie bij Comedy Central.

De eerste 4 seizoenen van Hustle werden al eerder op de Nederlandse televisie uitgezonden. Seizoen 5 is nooit eerder vertoond in Nederland. Voor degenen die Hustle nog niet kennen is inhaken geen enkel probleem. Het seizoen staat op zichzelf en is dus voor iedereen toegankelijk.

Hustle is vanaf 5 april elke zondag om 22.05 uur te zien bij Comedy Central.



Ingezonden persbericht