Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 4 maart 2009

Debatten, talkshows, workshops, interviews, muziek en lifestyle Zondag 5 april 2009, 14.00-22.00 uur, Felix Meritis, Amsterdam

Wie zijn de vernieuwende denkers en doeners van vandaag, de Obama's van morgen? Op 5 april 2009 vindt in Felix Meritis een publieksevenement plaats in het kader van de viering van 400 jaar Amsterdam en New York. Hedendaagse pioneers uit diverse hoeken van de samenleving zullen het publiek inspireren en hen deelgenoot maken van de kracht van verandering.

Pioneers nemen het publiek mee naar de kruispunten van technologie en democratie, comedy en politiek, macht en muziek waar nieuwe vormen van burgerschap gesmeed worden. Bekende en aanstormende talenten uit New York en Amsterdam leggen hun visies en vraagstukken voor. Met o.a. Roger Cohen (The New York Times/International Herald Tribune), Jeff Johnson (Black Entertainment Television), Andrew Rasiej (Personal Democracy Forum), talkshow met Pioneers uit New York en Amsterdam,Amsterdam-New York City Trend Watching Workshop, Mission Possible door 7 meiden uit Amsterdam die hun droom waar maken in New York, 'De Gelukkige Stad' door Partizan Publik, Streetlab talkshow met jong mode- en hi! p hop
talent, kookworkshop met Bianca Tan door StadsSpelen, M.O. & Brakko, Zwart Licht, jong Amsterdams muzikaal talent, Boom Chicago met het nieuws uit 2028 en veel meer!

Het volledige programma vindt u op: www.pioneers.nu (zie de bijbehorende blogger) & www.felix.meritis.nl

Locatie: Felix Meritis, Keizersgracht 324, Amsterdam Datum: zondag 5 april 2009 Tijd: 14.00-22.00 uur
Prijs: ¤ 5,-
Kaartverkoop: AUB Ticketshop (Leidseplein, Amsterdam, www.uitburo.nl) & via de kassa van Felix Meritis (receptie@felix.meritis.nl, 020-6231311)

P!oneers is een initiatief van Felix Meritis en Humanity in Action in New York en is onderdeel van de NY400.NL viering. Partners zijn Diversion en Time Out Amsterdam.

P!oneers wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer; het Ministerie van Jeugd en Gezin; als ook het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Einde persbericht


---