Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 12 maart 2009

Sunday Market Amsterdam presenteert: Spring is in the air!

Zondag 5 april, 12.00 - 18.00, Cultuurpark Westergasfabriek

De Sunday Market Amsterdam is een nieuwe Art-, Fashion- & Designmarkt in Cultuurpark Westergasfabriek. Na de succesvolle Funky Xmas Market in december 2008, waar maar liefst 6000 bezoekers op af kwamen, vindt de tweede editie plaats op zondag 5 april.

Heb je de lentekriebels en zin om te shoppen maar niet in die drukke binnenstad op zondag? Kom dan op 5 april voor bijzondere items naar Cultuurpark Westergasfabriek. Ervaar the Unique Inspirational Shopping experience!

Verkocht worden onder meer ontwerpen op het gebied van interieur, design, keramiek, unieke kleding, vintage, sieraden, tassen en hoeden, illustraties, betaalbare kunst, spullen voor in de tuin of balkon, kleurige kinderkadootjes, mooie biologische producten, en natuurlijk lekker eten en drinken.

Op de Sunday Market Amsterdam doen gevestigde namen mee, maar ook nieuw talent van de Rietveld Academie en de Design Academy, alsmede 'andere' creatievelingen die wat moois te bieden hebben.

Je vindt deze Sunday Spring is in the air Market langs de waterkant (Polonceaukade), de Pazzanistraat en de Zuiveringshal Oost. De market is van 12.00 - 18.00 en de toegang is gratis!

Verder is er volop kids' entertainment aanwezig en kun je relaxen in de cafétjes of op de terrasjes tussen de lentebloesems.

De Sunday Markets vinden elk seizoen plaats in Cultuurpark Westergasfabriek; De volgende zijn: juni (Midsummer Lounge Market), september (Indian Summer Market) en december (Xmas market).

De Sunday Markets worden mede mogelijk gemaakt door het Stadsdeel Westerpark, de Westergasfabriek BV en de creatieve bedrijven op het terrein van de Westergasfabriek. De organisatie is in handen van Sunday Market Amsterdam.


- einde persbericht -

Over Cultuurpark Westergasfabriek

De industriële monumenten en het omliggende park van Cultuurpark Westergasfabriek vormen een multifunctionele ruimte en een modern stadspark van internationale allure. Je vindt er groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film- theater- en expositiegelegenheden. Cultuurpark Westergasfabriek is centraal gelegen in Stadsdeel Westerpark in Amsterdam.